Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Dekorációs adalékok

A lakberendezésben mindig keressük azokat az új, izgalmas megoldásokat, amelyek segítségével egyedivé és lenyűgözővé varázsolhatjuk otthonunkat. Az egyik legújabb trend, amely ebben a tekintetben kiemelkedik, a csillámporos falfesték. Ez a különleges festék olyan aprócska csillámokat vagy fényvisszaverő részecskéket tartalmaz, amelyek ragyogó, fényesen csillogó hatást kölcsönöznek a falaknak. 

Miért izgalmas választás a lakberendezésben? A csillámporos falfesték nem csupán a szokásos festékek egyike. Ez egy olyan megoldás, amely egyedi atmoszférát teremt az otthonunkban, és egy varázslatos, ragyogó hatást kölcsönöz a helyiségeknek. Legyen szó a nappaliról, hálószobáról vagy akár a gyerekszobáról, a csillámporos falfestékkel garantáltan különleges atmoszférát varázsolhatunk otthonunkba. 

Mi is az a csillámporos falfesték? 

A csillámporos falfesték egy olyan különleges festéktípus, amely apró csillámokat vagy fényvisszaverő részecskéket tartalmaz. Ez a festék nemcsak színében különbözik a hagyományos festékektől, hanem az általa létrehozott hatásban is egyedülálló. De pontosan mi  teszi ezt a festéket olyan különlegessé? 

Hogyan működik? 

A csillámporos falfestékben található aprócska csillámok vagy fényvisszaverő részecskék fényt tükröznek vissza, amikor a fény rájuk esik. Amikor a festékréteg megszárad, ezek a részecskék fényes és ragyogó hatást kölcsönöznek a falaknak. Ezáltal a szoba atmoszférája egyedivé és vonzóvá válik, miközben a falak életre kelnek a fényjátékban. 

Milyen típusai léteznek? 

A glitteres falfestékek különböző típusokban elérhetők, attól függően, hogy milyen típusú csillámokat vagy fényvisszaverő részecskéket tartalmaznak. A piacon megtalálhatók például arany, ezüst vagy színes csillámporos festékek, valamint olyan változatok is, amelyek különböző méretű és formájú csillámokat tartalmaznak. Mindezek a változatok különböző hatásokat eredményeznek a falakon, így lehetőségünk van kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb megjelenést. 

A glitteres falfesték egy izgalmas és egyedülálló festéktípus, amely lenyűgöző hatást kölcsönöz otthonunknak. Ha Ön is kíváncsi arra, hogy hogyan alkalmazza ezt a különleges festéket, és milyen hatásokat érhet el vele, olvassa tovább a cikket, és fedezze fel a csillámporos falfesték varázslatos világát! 

Fedezd fel glitteres falfesték kínálatunkat: 

Rendezés:

Revco Deco Glitter Mini Csillám adalék festéshez 120 g

A Revco Deco Glitter Mini egy ragyogó csillám adalék, amely kiválóan alkalmas külső vakolat díszítéséhez. A finom glitterekkel dúsított vakolatok csodálatos fényt és eleganciát kölcsönöznek otthonodnak. Egyszerűen keverd hozzá a vakolathoz és varázsold át a házadat egyedi és modern külsővel. Revco Deco Glitter Mini-t hozzáadva a REVCO NEO+, VARIO+, SILICON vakolat termékekhez egyedi csillogó hatást lehet kölcsönözni az otthonnak. 

3.855 Ft

Revco Remix Deco Csillám adalék bronze 10 g

A Revco Remix Deco Csillám adalék bronze tökéletes választás, ha szeretnéd feldobni a lábazati vakolatodat. A bronz csillámok elegáns, ragyogó hatást kölcsönöznek a felületnek. Könnyen keverhető a vakolatba, és tartós, esztétikus végeredményt biztosít. Revco Remix kötőanyaghoz hozzáadva különleges csillogós felületet lehet kölcsönözni a háznak. 

  • 4-8 db/vödör
965 Ft

Revco Remix Deco Csillám adalék gold 10 g

A Revco Remix Deco Csillám adalék gold 10 g elegáns és magával ragadó csillogást ad a lábazati vakolatnak. Könnyen kezelhető, és a tökéletes arany színével különleges hangulatot teremt. A luxus hatás garantált! Revco Remix kötőanyaghoz hozzáadva különleges csillogós felületet lehet kölcsönözni a háznak. Legfőképpen lábazathoz ajánljuk.

  • 4-8 db/vödör
965 Ft

Revco Remix Deco Csillám adalék silver 10 g

A Revco Remix Deco Csillám adalék silver 10 g ideális választás a lábazati vakolathoz. Ez a csillogó adalékanyag tökéletesen feldobja és egyedivé teszi a vakolatot. Könnyen kezelhető és kiváló minőségű termék, amely garantáltan elnyeri az Ön tetszését. Revco Remix kötőanyaghoz hozzáadva különleges csillogós felületet lehet kölcsönözni a háznak. Legfőképpen lábazathoz ajánljuk.

  • 4-8 db/vödör
965 Ft

Revco Remix Deco Csillám adalék copper 10 g

A Revco Remix Deco Csillám adalék copper 10 g egy lenyűgöző választás lábazati vakolathoz. Ez a csodálatos csillám adalék ragyogó réz színt kölcsönöz a vakolatnak, így egyedivé és elegánssá teszi a felületet. Próbáld ki most és varázsolj egyedi és vonzó megjelenést otthonodnak! Revco Remix kötőanyaghoz hozzáadva különleges csillogós felületet lehet kölcsönözni a háznak. Legfőképpen lábazathoz ajánljuk.

  • 4-8 db/vödör
965 Ft

Revco Deco Glitter Max Csillám adalék vakoláshoz 120 g

A Revco Deco Glitter Max a tökéletes választás, ha egyedivé szeretnéd varázsolni házad falait. Ez az csillám adalék vakoláshoz extra ragyogást és eleganciát kölcsönöz. Könnyen keverhető és tartós eredményt garantál. Revco Deco Glitter Max-ot REVCO NEO+, VARIO+, SILICON vakolat termékekhez adva egyedi csillogó hatást lehet kölcsönözni a háznak.

3.855 Ft
32,13 Ft/g

Revco Kötőanyag DECO Crystal 260 g

A Revco Kötőanyag DECO Crystal 260 g egy lenyűgözően csillogó ásványi hatással rendelkező termék. Kiváló minőségű anyagból készült, amely tökéletesen alkalmas dekorációs célokra. A könnyű használat és a gazdag színskála lehetővé teszi, hogy kreativitásod szárnyaljon a kötőanyag segítségével. A Revco DECO Crystal használatával csillogó ásványi hatást tudunk elérni bel- és kültéren egyaránt. 

Remix lábazati - és díszítővakolathoz ajánljuk.

6.465 Ft

Revco Deco Pearl Kötőanyag 260 g

A Revco Deco Pearl Kötőanyag 260 g gyöngyházfényű csillogó adalék vakolathoz kiváló minőségű, elegáns hatást nyújtó termék. A gyöngyházfényű csillámok fokozzák a vakolat ragyogását, és egyedülállóan szép végeredményt biztosítanak. A könnyű használat és a tartós eredmények garantáltak.

Remix lábazati - és díszítővakolathoz ajánljuk.

6.465 Ft

Revco Deco Glitter Mini Csillám adalék festéshez copper 120 g

A Revco Deco Glitter Mini csillám adalék festéshez copper 120 g ház vakolathoz egy kiváló minőségű, csillogó adalék, amely bármely ház vakolatát egyedivé és elegánsá varázsolja. A réz színű csillámok fénnyel játszanak, így teret adnak a kreativitásnak és a dekorációnak. Revco Deco Glitter Mini-t hozzáadva a REVCO NEO+, VARIO+, SILICON vakolat termékekhez egyedi csillogó hatást lehet kölcsönözni a háznak.

Bronz színű.

3.855 Ft
32,13 Ft/g

Revco Deco Glitter Mini Csillám adalék festéshez gold 120 g

A Revco Deco Glitter Mini Csillám adalék festéshez gold tökéletes választás a külső vakolatokhoz. A 120 g-os kiszerelésben kapható csillámokat könnyedén hozzáadhatod a festékhez, hogy ragyogó, aranyos hatást érj el. Kreativitásodnak csak a képzeleted szabhat határt! Revco Deco Glitter Mini-t hozzáadva a REVCO NEO+, VARIO+, SILICON vakolat termékekhez egyedi csillogó hatást lehet kölcsönözni a háznak.

Arany színű.

3.855 Ft
32,13 Ft/g

Revco Deco Glitter Maxi Csillám adalék festéshez copper 120 g

Fedezze fel a Revco Deco Glitter Maxi Copper 120 g külső vakolathoz készült csillám adalékot! Ez a ragyogó, minőségi festékkel kombinálva varázsolja egyedivé otthonát. Könnyen felvihető és tartós, így garantáltan lenyűgözővé teszi házát. Revco Deco Glitter Maxi-t hozzáadva a REVCO NEO+, VARIO+, SILICON vakolat termékekhez egyedi csillogó hatást lehet kölcsönözni a háznak.

Bronz színű

3.855 Ft
32,13 Ft/g

Revco Deco Glitter Maxi Csillám adalék festéshez gold 120 g

A Revco Deco Glitter Maxi Csillám adalék festéshez gold külső vakolathoz extra ragyogást kölcsönöz otthonodnak. Könnyen keverhető, tartós és időjárásálló. Varázsolj egyedi, csillogó felületeket otthonod külső területein! Revco Deco Glitter Mini-t hozzáadva a REVCO NEO+, VARIO+, SILICON vakolat termékekhez egyedi csillogó hatást lehet kölcsönözni a háznak.

Arany színű.

3.855 Ft
32,13 Ft/g

Hogyan alkalmazzuk a glitteres falfestékeket? 

A csillámporos falfesték felvitele során néhány alapvető lépést kell követni, hogy elérjük a legjobb eredményt. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk, hogy hogyan készítsük elő a falat, milyen eszközökre lesz szükségünk, és hogyan vihetjük fel a csillámporos festéket lépésről lépésre. 

Előkészületek: fal előkészítése, szükséges eszközök 

Fal előkészítése: A festés előtt alaposan tisztítsuk meg a falat, és távolítsuk el a por, a szennyeződések és a régi festékrétegek maradványait. Javasolt a falat lekaparni és alaposan áttörölni egy nedves ronggyal, hogy biztosítsuk a festék jó tapadását. 

Szükséges eszközök: A glitteres falfesték felvitele során számos eszközre szükségünk lehet, például festőszalagra, ecsetekre vagy hengerre, festékes vödörre, valamint festékkeverőre. Fontos, hogy minőségi eszközöket válasszunk, hogy a festés folyamata gördülékenyen menjen. 

Festés lépésről lépésre: hogyan vidd fel a csillámporos festéket? 

Előkészítés: Ragasszuk le a fal környezetét festőszalaggal, hogy megvédjük azokat a csillámporos festék felvitele közben. Keverjük össze alaposan a festéket a festékes vödörben, hogy biztosítsuk a csillámok egyenletes eloszlását. 

Festés: A festéket hengerrel vagy ecsettel vigyük fel a falra az egyenletes borítás érdekében. Ügyeljünk arra, hogy ne hagyjunk ki semmilyen területet, és a festék réteg legyen egyenletes vastagságú. 

Második réteg: Ha szükséges, hagyjuk megszáradni az első festékréteget, majd vigyük fel a második réteget ugyanazzal a módszerrel. A második réteg segít abban, hogy a csillámok jobban láthatóak legyenek és intenzívebb legyen a ragyogás. 

Tippek és trükkök a legjobb eredmény érdekében 

Ügyeljünk arra, hogy a festék egyenletes legyen a falon, és ne hagyjunk ki semmilyen területet. 

Ne vigyél fel túl vastag festékréteget egyszerre, hogy elkerüld a csillámok túlzott felhalmozódását. 

Használj minőségi festőszalagot a fal környezetének védelmére, és figyelj arra, hogy a festék ne essen a védett területekre. 

Mindig kövesd a festékgyártó által ajánlott utasításokat és időtartamokat a festék száradásával kapcsolatban. 

Milyen hatások érhetők el vele? 

A glitter hatására egyedi tulajdonságainak köszönhetően lenyűgöző hatásokat érhetünk el otthonunkban. Az alábbiakban részletesen ismertetjük, hogy milyen vizuális effektusokat és hangulatokat teremthetünk a csillámporos falfesték alkalmazásával. 

Ragyogó fényjáték a falakon 

A csillámporos falfestékkel megfestett falakon az apró fényvisszaverő részecskék lenyűgöző fényjátékot hoznak létre. A megvilágítástól függően a falak ragyogóan csillognak, amely életre kelti a tér atmoszféráját. Ez a ragyogó hatás különösen lenyűgöző lehet nappalikban, hálószobákban vagy gyerekszobákban. 

A tér hangulatának és stílusának megváltoztatása 

A glitteres falfestékkel könnyedén megváltoztathatjuk egy helyiség hangulatát és stílusát. A fényvisszaverő részecskékkel dúsított festék különleges atmoszférát teremt, amely egyedi és vonzó. Számos stílusú és hangulatú helyiségben alkalmazható, attól függően, hogy milyen hatást szeretnénk elérni. 

Különböző helyiségekben való alkalmazás példák 

Nappali: A csillámporos falfesték lenyűgöző fényjátéka élénkítheti a nappali térét, és egyedivé teheti a belsőépítészeti megoldásokat. 

Hálószoba: Az ágy körüli kiemelt falra felvitt csillámporos festék romantikus és meghitt hangulatot teremthet. 

Gyerekszoba: A gyerekek számára izgalmas lesz a csillámporos falfestékkel díszített falak látványa, ami varázslatos és álomszerű atmoszférát teremt. 

Kreativitás és egyediség 

A glitteres falfesték lehetőséget ad a kreativitás kibontakozására és az egyediség megvalósítására. Kombinálhatjuk más festékekkel vagy mintákkal, hogy egyedi megjelenést hozzunk létre a térben. A dekorációs ötletek és inspirációk számtalan lehetőséget kínálnak arra, hogy otthonunkat egyedi stílusban díszítsük fel. 

Hogyan lehet a csillámporos falfestéket kombinálni más festékekkel vagy mintákkal? 

A csillámporos falfestéket különféle festéktípusokkal és mintákkal is kombinálhatjuk. Például párosíthatjuk egy egyszínű alapszínnel a csillámporos festéket egy kiemelt falon, vagy akár festhetünk mintákat, díszítéseket a csillámporos festékkel kombinálva a térben. 

Egyedi dekorációs ötletek és inspirációk 

Ombre hatás: Kombináljuk az átmenetes árnyalatokat a csillámporos festékkel egy ombre hatású fal létrehozásához. 

Geometriai minták: Festhetünk geometriai mintákat a falra a csillámporos festékkel kombinálva, hogy egyedi és modern megjelenést kapjunk. 

Fali festmények: Készítsünk saját fali festményeket a csillámporos festékkel, hogy egyedi és kreatív dekorációt teremtsünk a falakon. 

A csillámporos falfesték számtalan lehetőséget kínál arra, hogy kreatív és egyedi módon díszítsük fel otthonunkat. Használjuk ki a festék adta lehetőségeket, és varázsoljunk lenyűgöző atmoszférát a térben!