Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Vékonyvakolat alapozók

Rendezés:

Revco Primer Vékonyvakolat alapozó 15 kg

A Revco Primer Vékonyvakolat alapozó kiváló minőségű és könnyen felvihető termék. Ideális választás a falak előkészítéséhez, mivel simább és egyenletesebb felületet biztosít. Megvédi a falat a nedvességtől és elősegíti a vakolat tapadását. Bel – és kültérre egyaránt alkalmazható alkalmazható vakolatalapozó.

  • 44 db/raklap
  • 0,2 kg/m2
15.183 Ft
1.012,20 Ft/kg

Henkel Ceresit CT 16 Vékonyvakolat alapozó 16 l

A Henkel Ceresit CT 16 Vékonyvakolat alapozó ideális választás a sima és egyenletes felületek kialakításához. Könnyen felvihető és gyorsan szárad, így gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé. Továbbá, kiváló tapadást biztosít a különböző vakolatokhoz és festékekhez. Kül - és beltéren egyaránt használható, felhasználásra kész alapozó. Ideális választás akril, szilikon-szilikát nemes vakolatokhoz.

20.990 Ft
1.311,88 Ft/l

Revco Primer Falimpregnáló 2,5 l

A Revco Primer Falimpregnáló hatékonyan védi a falakat a nedvességtől és penészgombáktól.Festés előtt a fal lekezelésére alkalmas anyag. Falimpregnálásra és mélyalapozásra is használható. Könnyen felvihető és gyorsan száradó formulája segít megőrizni a falak szépségét és tartósságát hosszú távon. Ideális választás minden otthon számára.

  • 0,1-0,3 liter/m2
  • 120 db/ raklap
2.770 Ft
1.108,00 Ft/liter

Revco Primer Falimpregnáló 10 l fehér

A Revco Primer Falimpregnáló tökéletes választás a falak védelmére és előkészítésére. Könnyű alkalmazása mellett hatékonyan véd a nedvességtől és penész ellen. Az 10 literes kiszerelésével pedig bőségesen elegendő nagyobb felületekre is. Festés előtt a fal lekezelésére alkalmas anyag. Falimpregnálásra és mélyalapozásra is használható.

  • 0,1-0,3 liter/m2
  • 44 db/raklap 
7.510 Ft
751,00 Ft/liter