Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Szállítási Információk

Nem akar a szállítással bajlódni, vagy nincs megfelelő járműve? Nyugodtan bízza ránk! 
Garantáljuk, hogy rendelését a lehető leggyorsabban, a legnagyobb gondoskodással és szakértelemmel dolgozzuk fel, és visszük el az Ön által kért címre. Speciális igényeket rugalmasan kezeljük, ezzel kapcsolatban kérjük egyeztessen előre kollégáinkkal!

 

Hogyan fizethetem ki a rendelésemet? 

A vásárlás összegének kiegyenlítése utánvéttel és banki előre utalással lehetséges.  

1. Utánvétes fizetés esetén a csomag díját (termékek ára, szállítási díj) átvételkor fizeti készpénzben vagy bankkártyával a futárnak.

2. Banki előre utalás esetén a fizetendő összeget előre át kell utalni a K&H Banknál vezetett számlaszámunkra, melyet a fizetési értesítőn talál.

Ezt a dokumentumot kollégánk a rendelésleadást követően rövid időn belül elküldi Önnek.

 

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A szállítási költség kategóriánként kosárértéktől függően változik, ezt a rendelés leadása előtt még a kosárnál látni fogja, hogyan változik.

Postai utánvéttel:

1-35.000 Ft: br. 2490 Ft

35.000 felett:  Ingyenes

Személyes Átvétellel: Ingyenes

 

Illetékek:

Előreutalás: Ingyenes

K&H-s online bankkártyás fizetés: Ingyenes

Postai Utánvét: Kosárérték 4%-a

Bizonyos termékeknél vagy kategóriánál br. 15 000 Ft felárat számítunk fel, a szállítási mód kiválasztásánál jelenik meg. Nagyobb mennyiség rendelése esetén ettől a felártól eltekinthetünk.

Nagyobb mennyiség rendelése esetén vegye fel velünk a kapcsolatot vagy kérjen egyedi árajánlatot a webshop@ekomplex.hu címen.

Bizonyos esetekben csomagküldő szolgálattal nem megoldható a szállítás, ilyenkor külső fuvarozót bérlünk, ez azzal jár, hogy csak előreutalást tudunk elfogadni. Természetesen erről mindig tájékoztatást küldünk!

Jelenleg feláras kategóriák:

  • OSB
  • Tetőcserepek
  • Gipszkarton lapok
  • Díszkavicsok
  • Faanyag

Feláras termékek:

Rockwool Frontrock, Multirock, Deltarock, 4 méteres gipszkarton profilok, 20+ kg zsákos anyagok.

 

Mikor kapom meg a csomagomat?

Amennyiben utánvétes fizetési módot választott, futárszolgálattal történő kiszállítás esetén 3-5 munkanapon belül kézhez kaphatja a rendelt terméket. Ha banki előre fizetést választott, az összeg bankszámlára megérkezését követően 2-3 munkanapon belül kézbesítjük a csomagját.

Amennyiben a rendelése meghaladja a futárszolgálattal történő kiszállítási lehetőség mértékét, ebben az esetben saját fuvarozó kollégánk vagy alvállalkozó szállítja a kért szállítási címre a megrendelt termékeket. Ezekben az esetekben a szállítási idő meghaladhatja a fenti 3-5 munkanapot. Az ilyen alkalmakkor minden alkalommal jelezzük megrendelőnk felé a szállítás várható időpontját.

Amennyiben sürgős a termék megérkezése, kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

 

Mikor érkezik a futár?

A futár a csomagok kézbesítését munkanapokon 8-17 óra között végzi .
A kézbesítés reggelén SMS üzenetben kap infót a futár várható érkezéséről. Ha ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni.
A futár kétszeri kézbesítést kísérel meg.
Az Express One (korábban Trans-o-flex) futárszolgálat központi telefonszáma: 06-1-8777400

Termékeink általában saját raktárunkban elérhetőek, ezért a rendelése feldolgozása 24 órán belül megtörténik. Amennyiben valamely termékünk mégis váratlanul kifogyott, abban az esetben azonnal értesítjük. 

 

Egyéb Információk:

A termék átadásakor a vevő (címzett) felel a termék átvételéért a kiszállítás során, így kérjük minden esetben gondoskodjon róla, hogy az egyeztetett időpontban az átvétel biztosított legyen.

A lerakodás csak olyan szilárd felületen lehetséges, mely közlekedésre is alkalmas, illetve biztosítja a termék törésmentes és biztonságos elhelyezését.

A termékek lerakodása a telekhatáron történik, a telken belüli mozgatás a megrendelő/átvevő feladata. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a szállításnak és lerakodásnak nincsen akadálya, illetve bármilyen fontos információról a címet illetően tájékoztasson minket (behajtási engedély, egyéb akadályok).

Amennyiben a cím alkalmatlan a lerakodásra, vagy az utca a behajtásra, úgy a vásárló köteles más lerakodóhelyet saját költségére biztosítani, illetve a módosítás miatti többletköltség megfizetésére kötelezett. Az előbbi okokból meghiúsuló szállítás újbóli megszervezésének többletköltségének megfizetéséért a vevő felel.

A termék problémamentes átvétele után elállás esetén a vásárolt termék visszajuttatási költségei a vásárlót terhelik.

 

Bizonyos esetekben lehetőség van önrakodós autós szállítással megrendelni a termékeket, de ezt a webáruházban feltüntetett ár nem tartalmazza. Amennyiben önrakodós (darus) autóval kívánja megrendelni a termékeket, úgy keresse ügyfélszolgálatunkat vagy kérje ajánlatunkat!