Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Homlokzatok

Lehetőséged van teljeskörű hőszigetelő rendszerre is ajánlatot kérni, amelyet űrlapunk kitöltésével el is tudsz kezdeni.
Rendezés:

Komplex homlokzati polisztirol EPS H80

Fedezze fel a komplex homlokzati polisztirol EPS hungarocell hőszigetelésünket, amely ideális választás minden otthon számára. A könnyű és tartós anyag segít csökkenteni az energiaköltségeket és javítja az épület hőszigetelését. Maximális védelmet nyújt a hideg és meleg időjárási körülmények ellen. Válassza az EPS hungarocell hőszigetelést a kényelmes és energiatakarékos otthonért!

110 Ft
220,50 Ft/m2

Austrotherm Grafit 80 Homlokzati hőszigetelő lemez

Ismerd meg az Austrotherm Grafit 80 Homlokzati hőszigetelő lemezt, amely tökéletes választás a hatékony hőszigeteléshez! A grafit tartalmának köszönhetően kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik, így segít csökkenteni az energiafogyasztást és a fűtésszámlát. Vásárold meg most, és élvezd a magas szintű hőszigetelést!

Csomagot nem bontunk, egész csomagra kerekítjük!

1.630 Ft
1.630,00 Ft/m2

Austrotherm Grafit Reflex Homlokzati hőszigetelő lemez

Az Austrotherm Grafit Reflex Homlokzati hőszigetelő hungarocell, kiváló minőségű anyag, mely hatékonyan csökkenti a hőveszteséget és javítja a lakás energiahatékonyságát. Ideális választás épületek számára, amelyek hőszigetelésére és energiafogyasztásának csökkentésére törekednek. Hőszigetelő rendszerelem.

  • 4 m2/csomag
  • 8 db/csomag

Csomagot nem bontunk, egész csomagra kerekítjük!

2.470 Ft
2.470,00 Ft/m2