Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Magaságyás

Rendezés:

Leier Durisol kereszt merevítő 114x1,5x40

A Leier Durisol magaságyásokban a keresztmerevítők kiemelt szerepet kapnak, hiszen ezek segítségével növelhető a szerkezet stabilitása és merevsége. A keresztmerevítő hatékonyan megakadályozza a szerkezet oldalirányú elmozdulását és meglazulását.
6.745 Ft
6.745,00 Ft/db

Leier durisol kertielem 120x20x10 cm (168/M)

Az egyedi Leier Durisol magaságyás tervezése könnyedén megvalósítható. Webshopunkban külön-külön is beszerezheti a magaságyás egyes elemeit, így teljes szabadságot kap a tervezésben és az összeállításban.
7.725 Ft
7.725,00 Ft/db

Leier Durisol magaságyás "L" alakzatban

A Leier Durisol magaságyás "L" alakzatban ideális megoldás kertünk szépségének fokozására. A kiváló minőségű Durisol elemekből álló magaságyás könnyen összeszerelhető, és tartós, időtálló kialakításának köszönhetően hosszú éveken át szolgálja majd növényeinket. Az "L" alakzatnak köszönhetően kreatív elrendezésű kertekben is könnyedén elhelyezhető, és az extra magasság lehetővé teszi a mélyebb gyökérzetű növények termesztését. Praktikus és esztétikus választás minden kerttulajdonos számára!

284.900 Ft
284.900,00 Ft/db

Leier Durisol magaságyás négyzet alakzatban

Ismerd meg az innovatív Leier Durisol magaságyást négyzet alakzatban! Ez a praktikus kertészeti megoldás lehetővé teszi számodra, hogy könnyedén termessz zöldségeket és gyógynövényeket otthonod udvarán. A tartós és környezetbarát Durisol anyagnak köszönhetően hosszú éveken keresztül használhatod, anélkül hogy szükség lenne cserére. Kompakt méreteinek köszönhetően ideális kisebb kertekbe vagy erkélyekre is. Próbáld ki te is a Durisol magaságyást és élvezd a könnyű és eredményes kertészkedést!

139.900 Ft
139.900,00 Ft/db

Leier Durisol magaságyás téglalap alakzatban

A Leier Durisol magaságyás téglalap alakzatban ideális választás kertünk szépítésére és zöldségtermesztéshez. A tartós, könnyű és környezetbarát anyagból készült magaságyás segít megvédeni a növényeket a kártevőktől és a gyomoktól. A téglalap alakú design pedig praktikus elrendezést biztosít a különböző zöldségfajták elültetéséhez. Vásárolj egyedi megjelenésű és praktikus kerti termékünkből még ma!

214.900 Ft
214.900,00 Ft/db

Leier Durisol magaságyás "U" alakzatban

A Leier Durisol magaságyás "U" alakzatban tökéletes választás azok számára, akik szeretnék kertjüket modern és praktikus módon berendezni. A tartós Durisol anyagból készült magaságyás egyszerűen összeállítható, és ideális választás zöldségek, virágok vagy gyógynövények termesztésére. A magaságyás "U" alakja lehetővé teszi a különböző növények elkülönítését és könnyű elérhetőségét. Bármely kert szépítéséhez és termények termesztéséhez ajánljuk ezt a praktikus és esztétikus megoldást!

449.900 Ft
449.900,00 Ft/db

Leier Durisol magaságyás "U" PLUSZ alakzatban

A Leier Durisol magaságyás "U" PLUSZ alakzatban a kerted új kedvence lehet! Az innovatív tervezésnek köszönhetően könnyen összeállítható és tartós szerkezetű. A magaságyás segít megvédeni a növényeidet a talaj nedvességétől és az állatoktól. A "U" alakú kialakításnak köszönhetően maximális helyet biztosít a növények növekedéséhez. Friss zöldségek és virágok termesztése sosem volt még ilyen egyszerű és praktikus! Fedezd fel a Leier Durisol magaságyás "U" PLUSZ alakzatban és tegyél szert egy gyönyörű és termékeny kertre!

514.900 Ft
514.900,00 Ft/db

Leier Durisol rögzítő csap 78,3x D12

A magaságyás rögzítő szegek biztosítják a magaságyások hosszú távú stabilitását. A fémből készült rögzítő szegek könnyen használhatóak és pontosan illeszkednek a Leier Durisol magaságyás elemeihez. A magaságyás rögzítő szegek megakadályozzák a magaságyás elemeinek elmozdulását és meglazulását.
6.745 Ft
6.745,00 Ft/db