Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Komplex Geotess 140 gramm 2x150m geotextília 8,4/9,6 kNm 300m2 (5 tekercs)

Ár:
97.506 Ft (76.776 Ft + ÁFA)
Egységár: 325,02 Ft/m2

A Geotess Geotextíliát kifejezetten a bonyolult és kihívásokkal teli építkezésekre tervezték, ahol használható utak helyi megerősítésére, vízelvezetésre, vagy védelemre.

Védő- és elválasztórétegként megakadályozza a talaj süllyedését és megcsúszását, szűrő és ágyazaterősítő, kerti és építőipari munkálatokhoz. Nem szőtt, 100% polipropilén kémiailag semleges anyagból készült. Magas élettartamú, biológiailag nem bomlik le.

300 m2/tekercs

Várható szállítás: 2022. október 12.
Szállítási díj: Ingyenes
Súly:
Kiszerelés:
Menny.:tekercs
Legkisebb rendelhető mennyiség: 5!

Kapcsolódó termékek

Az IZOFLEX fólia az extrudált, dombornyomott fóliáknak nevezett vízszigetelő anyagok csoportjába tartozik, amelyeket az alapozások, a padló, a falak és a teraszok lefedésére használnak. Az IZOFLEX film minden fajtája kemény polietilénből (HDPE) készül, amelyet a talajban található összes anyaggal szembeni nagy ellenállás jellemez. A dombornyomott felületet úgy választják meg, hogy a talajnyomás ne okozza a fólia morzsolódását. A talaj oldaláról kinyitva a dombornyomás talajjal feltöltődik, és ennek köszönhetően a fóliára ható legnagyobb erők megoszlása is előnyös.

  • Szín : Fekete
  • Súly : 400g/m2
  • Szélesség : 1,0; 1,5; 2,0; 2,5; 3,0 m
  • Hosszúság : 20m-es tekercsben

Leírás

A Tessilbrenta Geotextília széles körben alkalmazható a bonyolult infrastruktúrák kiépítéséhez és fenntartásához.

Különböző geoszintetikus alkalmazások révén a Tessilbrenta Geotextília termékei megbízható és tartós megoldást nyújtanak a legkülönfélébb infrastruktúrák kialakításához.

Elsősorban útrendszerek helyi megerősítésére, járdák és meglévő utak karbantartására, erózióvédelemre, meredek lejtők védelmére használható, illetve vízálló réteg képzésére alagutakban és a földeken.
A Tessilbrenta Geotextília nem csak hozzáad az építkezés minőségéhez, de környezetileg is fenntartható megoldást biztosít.

A GEOTESS Geotextília:
Kifejezetten az építkezési kihívásokra tervezve, a Geotess termékek komoly áttörést jelentenek a hagyományos építkezési technikákkal szemben!

Alkalmazási terület:
- Hulladéklerakók
- Alagutak
- Tavak és folyópartok

Védelem:
A geotextíliák sérülései 90%-ban a telepítés során történnek. A Geotess garantálja a textília épségét, és hosszú élettartamát. A Geotess ideális választás, ha meg akarjuk védeni a geomembránokat a kövekkel és kavicsokkal való közvetlen érintkezéstől.

Vízelvezetés:
Súlyának és vastagságának köszönhetően egyedülálló vízelvezető rendszert képvisel.
Leggyakrabban hulladéklerakóknál és alagutaknál használják ezt a fajta megoldást.

Erózióvédelem és filtráció:
A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a Geotess a piacon egyedülálló az extrém körülmények közötti használatra. Egy Geotess geotextília 2000 gr/m2-t képes elérni, és tökéletes megoldás a hidraulikus munkálatokhoz, mint a part menti, tengeri és belföldi víz menti utak kiépítése.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!