Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Komplex tófólia kék/zöld 6*25m AKWEN500
5.880 Ft
Menny.:tekercs

Komplex tófólia kék/zöld 6*25m AKWEN500

5.880 Ft
Menny.:tekercs
Egységár: 980,00 Ft/m2
Az 6*25 méteres komplex tófólia kiváló minőségű, tartós anyagból készült, amely ideális választás lehet kerti tavak kialakításához. Vízálló, UV-álló és könnyen tisztítható. A fólia rugalmas és könnyen formázható, így könnyedén illeszthető a kívánt forma és méret szerint. A komplex tófólia segít megőrizni a tóvíz tisztaságát és hőmérsékletét. Ideális választás minden kertészeti projekthez, amelyben tófóliára van szükség.
Cikkszám: KS034006025AKWEN500

Leírás

Ha saját kezűleg tó építését tervezi, először a tározó határainak meghatározásával kell kezdenie. Ezt zsinórral vagy színes szalaggal összekötött facsapok segítségével lehet megtenni (a kert különböző részeiről lesz látható, ami megkönnyíti az optimális forma meghatározását az ásás megkezdése előtt). A tartály falai nem lehetnek egyenesek, az alsó lejtő bizonyos szögét be kell tartani, és ne felejtse el profilozni a "polcokat" a növényzet számára. A tartály alját meg kell tisztítani a kövektől, üvegektől és pálcikáktól, amelyek károsíthatják a fóliát, majd öntsünk rá néhány centiméternyi homokot. Az előkészített aljzatra AKWEN fólia helyezhető.

A fólia lerakását napos időben és 20 Celsius-fok feletti hőmérsékleten célszerű elvégezni. Átnyújtjuk az árkon, majd leeresztjük úgy, hogy először a tartály legmélyebb részén érintse a fenekét. A telepítés alulról felfelé történik. Ne feszítse ki a fóliát, szabadon kell feküdnie. A bélelt fóliára célszerű egy KERÍTÉS hálót vagy IZOFLEX gödröcskés fóliát helyezni. Ez a háló a rugalmasságának köszönhetően kiválóan ráhelyezhető a fóliarétegre a kiskerti építészet megvalósításával kapcsolatos munkák során. Az ilyen kiegészítő megerősítés használata sokkal tartósabbá és minőségibbé teszi a tavat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.