Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

NORTENE

Rendezés:

Nortene NATURESAC 300 g/m2 juta átteleltető zsák barna 1x1,1m

A Nortene NATURESAC 300 g/m2 juta átteleltető zsák ideális választás növényvédelemhez. A barna színű, 1x1,1m-es zsák kiválóan védi a növényeket a hidegtől és a fagyoktól. A tartós anyag és a precíz varrás biztosítja a zsák hosszú élettartamát. Praktikus és könnyen használható megoldás a kertben vagy a teraszon. Fedje be vele a növényeket és védekezzen az időjárás viszontagságaival szemben!

3.350 Ft

Nortene HIVERSAC 30 g/m2 növénytakaró zsák 3 db zsák/csomag fehér ⌀1,25xh.1,8

Fedezze fel a Nortene HIVERSAC növénytakaró zsákot, amely ideális megoldást nyújt a hidegebb hónapokra! A csomag 3 darab fehér színű zsákot tartalmaz, amelyek hatékonyan védik növényeit a fagy és a hideg ellen. A strapabíró anyagnak köszönhetően hosszú távon is tökéletes védelmet nyújtanak a hideg ellen. Használja őket kertjében, hogy növényei egészségesek maradjanak az egész télen át!

3.200 Ft

Nortene Standbag merev lombgyűjtő zsák, zöld 50 x 75 cm

A Nortene Standbag merev lombgyűjtő zsák a tökéletes segítség a kertben. Ez a zöld színűák 50 x 75 cm méretben kapható, és merev szerkezetének köszönhetően tökéletesen áll és könnyen megtelik a levelekkel máserti hulladékkal. A tartós anyagból készült zsák könnyen tisztítható és hosszú élettartammal rendelkezik. A praktikus kialakítás és az erős fogantyúk lehetővé teszik a könnyű mozgatást és szállítást. A Nortene Standbag zsák a kertészek és kerttulajdonosok kedvence lesz, amikor a lombok és a hulladék összegyűjtésére van szükség.

3.415 Ft
3.415,00 Ft/db

Nortene Standbag merev lombgyűjtő zsák, zöld 66 x 75 cm

A Nortene Standbag merev lombgyűjtő zsák a tökéletes segítség, ha könnyen és gyorsan szeretnél megszabadulni a kertben felgyülemlett lombtól. A 66 x 75 cm-es méretének köszönhetően elegendő helyet biztosít a lombnak, így nem kell többször üríteni. A merev kialakításnak köszönhetően a zsák mindig állva marad, így könnyedén lehet dolgozni vele. A zöld szín pedig tökéletesen illeszkedik a kert természetes környezetébe.

3.875 Ft
3.875,00 Ft/db

Nortene Leaf Protec ereszvédő háló, ereszháló 0,17x6 fm/tekercs

A Nortene Leaf Protec ereszvédő hálóval könnyedén megóvhatod otthonodat a levelek, hulladékok és madarak bejutásától. A háló könnyen felhelyezhető és tartós anyagból készült, így hosszú távon is hatékony védelmet nyújt az eresz alatti területek számára. Védd meg otthonodat és kertedet a Nortene Leaf Protec segítségével!

2.505 Ft
2.505,00 Ft/db

Nortene ARCEAUX PVC rugalmas fóliasátor rúd zöld 3m

A Nortene ARCEAUX PVC rugalmas fóliasátor rúd a növénytermesztés ideális segítője. A rugalmas szerkezet ellenáll az UV sugárzásnak, így hosszú távon is megőrzi minőségét. Ideális választás kertészeknek és hobbi növénytermesztőknek egyaránt!

640 Ft
640,00 Ft/db

Nortene Fixsol XL galvanizált fém rögzítő

A Nortene Fixsol XL galvanizált fém rögzítők ideálisak kerti szövet vagy háló rögzítésére. Strapabíró anyaguknak köszönhetően hosszú távon is megbízhatóan tartják a földhöz rögzített anyagokat. A gyors és egyszerű használatnak köszönhetően könnyen és gyorsan felhelyezhetők. A kerti munkákhoz nélkülözhetetlen eszközök, amelyek segítségével könnyedén és hatékonyan rögzíthetjük a különböző kerti anyagokat. Legyen a kertrendezés könnyű és hatékony a Nortene Fixsol XL rögzítőkkel!

3.040 Ft
152,00 Ft/db

Nortene Fixsol fém leszúró tüske, leszúrószeg 20 db/csomag

A Nortene Fixsol fém leszúró tüske U alakú kialakítása ideális választás műfüvek rögzítésére. A könnyen használható leszúrószeg segítségével gyorsan és hatékonyan rögzítheted a műfüvet kertedben. A magas minőségű anyagból készült termék hosszú élettartamot garantál, így hosszú távon is biztosítja a kerted szépségét. A Nortene Fixsol fém leszúró tüske ideális választás minden kerttulajdonosnak, aki szeretné praktikusan és esztétikusan rögzíteni műfüvét.

11.700 Ft
585,00 Ft/db

Nortene Bridfix gyorskötöző - 50 db/csomag, 14 cm, Zöld

A Nortene Bridfix gyorskötöző 14 cm ideális választás apró kerti munkákhoz. Zöld színével tökéletesen illik a növényekhez, árnyékoló háló rögzítésére is alkalmas. Könnyen használható és megbízható megoldás a kerti munkákhoz.

663 Ft
663,00 Ft/cs

Nortene Bridfix gyorskötöző - 50 db/csomag, 19 cm, Zöld

A Nortene Bridfix gyorskötöző ideális választás kisebb kerti munkákhoz és árnyékoló hálók rögzítésére. A 19 cm hosszúságú, zöld színű kötöző könnyen használható és biztosan tartja a hálót a helyén. Praktikus segítség a kertben!

927 Ft
927,00 Ft/cs

Nortene kézi gyorskötöző szett, kerítéshez és betonacélhoz, 50 db 140mm-es kötöződróttal

A Nortene kézi gyorskötöző szett ideális választás, ha kerítésének gyors és hatékony rögzítését szeretné elvégezni. A könnyű használatú eszközök segítségével pillanatok alatt rögzítheti a dróthálót vagy belátásgátló hálót .Tartós és megbízható megoldás a kerti munkákhoz.

6.990 Ft 5.990 Ft
1.000 Ft 14%
5.990,00 Ft/csomag

Nortene Protex Wood 90 g/m2 LDPE vízhatlan, fahasáb takaró ponyva, zöld 1,5 x 6 m

A Nortene Protex Wood fahasáb takaró ponyva kiváló védelmet nyújt a faanyagoknak az időjárás viszontagságaival szemben. Vízálló és UV-stabil, meghosszabbítva a fahasábok élettartamát. Könnyen felhelyezhető és eltávolítható.Megóvja a fahasábokat az esőtől, hótól. 

  • Méret: 1,5x6m
4.320 Ft
4.320,00 Ft/db