Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Penosil FireRated gunfoam B1 tűzálló hab 720ml

Ár:
3.420 Ft (2.693 Ft + ÁFA)
Egységár: 3.420,00 Ft/db
 • Minősített magas tűzállóságú építőhab (tanúsítvánnyal)
 • Egyenletes szerkezet és alacsony utólagos expanzió.
 • Nagyon jó tapadás a különféle építőanyagokhoz.
 • Kiváló minőségű eredmény különböző időjárási körülmények között.
 • Felhordás habpisztollyal.
Alkalmazási terület:
 • Tűzálló ajtók beszerelése és szigetelése
 • Csövek és kábelek átvezetése, rögzítése és szigetelése.
Kiszerelés:

Aeroszolos flakon 1000 ml, tartalma 750 ml, 12 flakon egy dobozban

Szín:

Halvány rózsaszín

Várható szállítás: 2021. október 27.
Szállítási díj: 990 Ft
Kiszerelés:
Menny.:db

Leírás

Professzionális tűzvédelmi purhab alacsony utólagos tágulással az igényes felhasználók számára. Tűzállóságát az EN 1366-4 és DIN 4102-1 európai szabványok szerint tesztelték. A tűzállóság az EN 13501-2 szabvány szerint van osztályozva. Aeroszolos flakonba csomagolva, habpisztollyal használható, nedvesség hatására történő megkeményedéssel. Jó nedvesség és penész állóság. Gyors kötési idő. Nagyszerű eredményeket ér el alacsony hőmérsékleten is. A megkeményedett hab jó hő- és hangszigetelést nyújt. A purhab nagyon jó tapadási tulajdonságokkal rendelkezik. Jól tapad a legtöbb építőanyaghoz, kivéve a teflon, polietilén és szilikon felületeket. A megkeményedés után nem áll ellen az ultraibolya sugárzásnak, ezért szükséges letakarni.

Alkalmazási terület:
 • Tűzálló ajtók és ablakok szerelése
 • A tűzgátló falak illeszkedéseinek a tömítése
 • Olyan befejező munkák alkalmával használatos, amelyek megnövelt követelményeket támasztanak a tűzállósági építőanyag tulajdonságokkal szemben.
 • Rendszeres tömítési munkák az építőiparban
Tárolási és alkalmazási feltételek:

A flakonokat függőleges helyzetben kell tárolni és szállítani. Tárolja hűvös és száraz helyen, +5 °C és +30 °C között. A flakonokat nem szabad +50 ° C felett tárolni, hőforrások közelében vagy közvetlen napsugárzás mellett. Használható +5 °C és +30 °C között, legjobb eredmény +20 °C-on. Flakon hőmérséklet használat közben +10 °C és +25 °C között, legjobb eredmény +20 °C-on. A felületeknek tisztának, por, olaj és lehulló rész mentesnek kell lenniük. A megkeményedett purhab vízbázisú festékkel festhető.

Alkalmazási utasítás:

Tartsa a flakon függőleges helyzetbe, majd csatlakoztassa a flakont a habpisztollyal, egy kézzel tartva a pisztoly fogantyúját és másik kézzel csavarja fel flakont. Művelet közben ügyeljen arra, hogy a habpisztolyt ne szegezze más személynek. Kizárólag csatlakoztatás után fordítsa el a tartályt a pisztollyal együtt, munka pozícióba, azaz fejjel lefelé. Rázza meg a flakon legalább 20-szor. A habmennyiség a pisztoly ravaszával szabályozható. Az aljzatot meg kell nedvesíteni, mivel a hab a nedvesség hatására tágul. A benedvesített felületek jobb eredményt biztosítanak. Használat előtt, alacsony hőmérsékleten a flakont melegen kell tartani egy helyiségben, vagy meleg vízben. A helyiség vagy a víz hőmérséklete nem haladhatja meg a +30 °C-ot.

Tisztítás:

A nem megkeményedett hab eltávolítható a szerszámokról és felületekről a Penosil Foam cleaner purhab tisztítóval. A megkeményedett hab manuálisan eltávolítható, Penosil Premimum purhab eltávolító puhítását követően. A ruházatról és habpisztolyról a nem megkeményedett purhab eltávolítható benedvesített Penosil Premium Cleaning törlőkendővel.

Biztonsági követelmények:

A termék gyúlékony. Óvja a túlmelegedéstől és tartsa távol nyílt lángtól. Ne érje közvetlen napfény és ne dohányozzon munka közben. Belélegezve és bőrrel érintkezve túlérzékenységet okozhat (szenzibilizáló hatású lehet). Biztosítson elegendő szellőzés az alkalmazás során. Viseljen védőszemüveget és kesztyűt. Gyermekektől tartsa távol. A megkeményedett hab az egészség veszélyeztetése nélkül kezelhető.

Törekszünk a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak.

Hibát találsz a leírásban vagy az adatlapon? Jelezd nekünk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!