Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Penosil FixFoam 877 kézi polisztirol ragasztóhab 750ml

Ár:
2.450 Ft (1.929 Ft + ÁFA)
Egységár: 2.450,00 Ft/db

A homlokzati táblák hagyományos ragasztásával szemben, a modern ragasztó habbal történő rögzítés könnyebb, gyorsabb és olcsóbb megoldás.

  • Nagyon jó tapadási és tömítési tulajdonságok.
  • Jól tapad különféle anyagokhoz, beleértve a polisztirol habtáblákat és az ásványi anyagokat is.
  • Nagyon gazdaságos, időt és pénzt takarít meg.
  • Egyenletes és erős szerkezetű, megfelelő rugalmasságú hab
  • Az alacsony utólagos tágulás lehetővé teszi a gyors és pontos tapadást.
  • Kiváló minőségű eredmény jellemzi különböző időjárási körülmények között.
Alkalmazási terület:
  • A szigetelőlemezek rögzítése a homlokzatokhoz és az alapokhoz.
  • Belsőépítészeti táblák rögzítése a falakhoz.
  • Hő- és hangszigetelés.
Kiszerelés

Aeroszolos flakon: 1000ml; tartalom 750 ml; 12 flakon egy dobozban

Várható szállítás: 2021. október 27.
Szállítási díj: 990 Ft
Kiszerelés:
Menny.:db

Leírás

Habragasztó homlokzatok és alapozások szigetelőlapjainak rögzítésére és belsőépítészeti táblák falhoz történő rögzítéséhez alkalmas. A Fixfoam nagyon jó tapadási tulajdonságokkal rendelkezik. A legtöbb építőanyaghoz tapad, kivéve teflon, polietilén és szilikon felületeket. Az aeroszolos palackból a mellékelt kifúvó-aplikátorral kényelmesen használható. A megkötött hab jó hő- és hangszigetelő. A megkeményedett hab ultraibolya fényre és közvetlen napfényre érzékeny.

Alkalmazási terület

Polisztirolhab (polisztirolhab vagy Styrofoam, EPS vagy XPS) elnevezésű szigetelő panelek ragasztására új, vagy régi építmények homlokzatain és alapjain, valamint a termikus felújításhoz szükséges épületek szigetelésére, kőgyapot rögzítéséhez. Tetőcserepek rögzítésére és szigetelési célokra, ablakpárkányok rögzítéséhez is megfelelő.

Alkalmazási utasítás:

Tartsa a palackot függőleges helyzetben. Csavarozza rá az aplikátort (fúvó-cső) a palack szelepére. Rázza meg a flakont legalább 20 alkalommal használat előtt. Az alkalmazáshoz fordítsa az aplikátort fejjel lefelé, és nyomja meg a ravaszt. A habmennyiség az aplikátor ravaszával szabályozható. Az aljzatot meg kell nedvesíteni, mivel a hab a nedvesség hatására tágul. A benedvesített felületek jobb eredményt biztosítanak. Használat előtt, alacsony hőmérsékleten a flakont melegen kell tartani egy helyiségben, vagy meleg vízben. A helyiség vagy a víz hőmérséklete nem haladhatja meg a +30 °C-ot.

Tárolás:

A palackokat függőleges helyzetben kell tárolni és szállítani. Tárolja hűvös és száraz helyen, +5 °C és +30 °C között. A flakonokat nem szabad +50 ° C felett tárolni, hőforrások közelében vagy közvetlen napsugárzás mellett. Garantált tárolási idő, szavatosság: a gyártás időpontjától számított 12 hónap, zárt eredeti csomagolásban.

Biztonsági követelmények:

A termék gyúlékony. Óvja a túlmelegedéstől és tartsa távol nyílt lángtól. Ne érje közvetlen napfény és ne dohányozzon munka közben. Belélegezve és bőrrel érintkezve túlérzékenységet okozhat (szenzibilizáló hatású lehet). Biztosítson elegendő szellőzés az alkalmazás során. Viseljen védőszemüveget és kesztyűt. Gyermekektől tartsa távol. A megkeményedett hab az egészség veszélyeztetése nélkül kezelhető.

Törekszünk a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak.

Hibát találsz a leírásban vagy az adatlapon? Jelezd nekünk!

Youtube videók