Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Penosil FixFoam 877 pisztolyos polisztirol ragasztóhab 750ml

Ár:
2.622 Ft (2.065 Ft + ÁFA)
Egységár: 2.622,00 Ft/db

A homlokzati hőszigetelő táblák hagyományos ragasztásával szemben, a modern ragasztó habbal történő rögzítés könnyebb, gyorsabb és olcsóbb megoldás.

  • Nagyon jó tapadási és tömítési tulajdonságok.
  • Jól tapad különféle anyagokhoz, beleértve a polisztirol habtáblákat és az ásványi anyagokat is.
  • Nagyon gazdaságos, időt és pénzt takarít meg.
  • Egyenletes és erős szerkezetű, megfelelő rugalmasságú hab
  • Az alacsony utólagos tágulás lehetővé teszi a gyors és pontos tapadást.
  • Kiváló minőségű eredmény jellemzi különböző időjárási körülmények között.
  • Felhordás habpisztollyal.
Alkalmazási terület:
  • A szigetelőlemezek rögzítése a homlokzatokhoz és az alapokhoz.
  • Belsőépítészeti táblák rögzítése a falakhoz.
  • Hő- és hangszigetelés.
Kiszerelés

Aeroszolos flakon: 1000ml; tartalom 750 ml; 12 flakon egy dobozban

Várható szállítás: 2021. június 18.
Szállítási díj: 990 Ft
Kiszerelés:
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 12!

Leírás

Habragasztó homlokzatok és alapozások szigetelőlapjainak rögzítésére és belsőépítészeti táblák falhoz történő rögzítéséhez alkalmas. A Fixfoam nagyon jó tapadási tulajdonságokkal rendelkezik. A legtöbb építőanyaghoz tapad, kivéve teflon, polietilén és szilikon felületeket. Az aeroszolos palackba csomagolva hab pisztollyal használható. A megkötött hab jó hő- és hangszigetelő. A megkeményedett hab ultraibolya fényre és közvetlen napfényre érzékeny.

Alkalmazási terület

Polisztirolhab (polisztirolhab vagy Styrofoam, EPS vagy XPS) elnevezésű szigetelő panelek ragasztására új, vagy régi építmények homlokzatain és alapjain, valamint a termikus felújításhoz szükséges épületek szigetelésére, kőgyapot rögzítéséhez. Tetőcserepek rögzítésére és szigetelési célokra, ablakpárkányok rögzítéséhez is megfelelő.

Alkalmazási utasítás:

Tartsa a flakon függőleges helyzetbe, majd csatlakoztassa a flakont a habpisztollyal, egy kézzel tartva a pisztoly fogantyúját és másik kézzel csavarja fel flakont. Művelet közben ügyeljen arra, hogy a habpisztoly nem irányul más személy felé. A palackot nem szabad a szeleppel fejjel lefelé csatlakoztatni a pisztolyhoz. Kizárólag csatlakoztatás után fordítsa meg a tartályt a pisztollyal együtt, munka pozícióba, azaz fejjel lefelé. Rázza meg a flakon legalább 20-szor. A habmennyiség a pisztoly ravaszával szabályozható. Az aljzatot meg kell nedvesíteni, mivel a hab a nedvesség hatására tágul. A benedvesített felületek jobb eredményt biztosítanak. Használat előtt, alacsony hőmérsékleten a flakont melegen kell tartani egy helyiségben, vagy meleg vízben. A helyiség vagy a víz hőmérséklete nem haladhatja meg a +30 °C-ot.

Tárolás:

A palackokat függőleges helyzetben kell tárolni és szállítani. Tárolja hűvös és száraz helyen, +5 °C és +30 °C között. A flakonokat nem szabad +50 ° C felett tárolni, hőforrások közelében vagy közvetlen napsugárzás mellett. Garantált tárolási idő, szavatosság: a gyártás időpontjától számított 12 hónap, zárt eredeti csomagolásban.

Biztonsági követelmények:

A termék gyúlékony. Óvja a túlmelegedéstől és tartsa távol nyílt lángtól. Ne érje közvetlen napfény és ne dohányozzon munka közben. Belélegezve és bőrrel érintkezve túlérzékenységet okozhat (szenzibilizáló hatású lehet). Biztosítson elegendő szellőzés az alkalmazás során. Viseljen védőszemüveget és kesztyűt. Gyermekektől tartsa távol. A megkeményedett hab az egészség veszélyeztetése nélkül kezelhető.

Törekszünk a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak.

Hibát találsz a leírásban vagy az adatlapon? Jelezd nekünk!

Youtube videók