Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Penosil Foam -10C Winter kézi purhab téli 750ml

Ár:
2.400 Ft (1.890 Ft + ÁFA)
Egységár: 2.400,00 Ft/db
 • Egyenletes felépítésű, szerkezetű magas minőségi purhab, téli körülmények között is.
 • Jó kitöltési tulajdonságok.
 • Jól tapad a különféle építőanyagokhoz.
 • Kiváló minőségű eredmény különböző időjárási körülmények között.
 • Könnyen használható a mellékelt kifúvó-aplikátorral.
 • Könnyen kezelhető.
 • Az új és keskenyebb kifúvó-cső jobb habszerkezetet és nagyobb teljesítményt biztosít.
 • Az új ravasz alkalmas kifúvó-cső ideiglenes, légmentes lezárására a munka szünetei alatt.
Alkalmazási terület
 • Ajtók és ablakok beszerelése.
 • Lyukak és rések kitöltése.
 • Hő- és hangszigetelés.
Kiszerelés:

1000 ml-es aeroszolos palack tartalma 750 ml, 12 flakon dobozban

Szín:

Halványsárga

Várható szállítás: 2021. október 21.
Szállítási díj: 990 Ft
Kiszerelés:
Menny.:db

Leírás

Kiváló minőségű építőhab télen is, kényelmes mellékelt kifúvó-aplikátorral az igényes felhasználók számára. Az új és keskenyebb kifúvó-aplikátor jó habszerkezetet és nagy teljesítményt biztosít. Az új ravasz alkalmas kifúvó-cső ideiglenes, légmentes lezárására a munka szünetei alatt, a termékkel mellékelve. A megkeményedett hab jó hőszigetelő anyag. A hab nagyon jó tapadási tulajdonságokkal rendelkezik. Jól tapad a legtöbb építőanyaghoz, kivéve a Teflon, polietilén és szilikon felületeket. A megkeményedett hab ultraibolya fényre és közvetlen napfényre érzékeny.

Alkalmazási terület:

Ajtók, ablakok beszerelésekor, rögzítésekor és szigetelésére használatos, valamint csővezetékek lezárására, lyukak és rések kitöltésére megfelelő.

Alkalmazási feltételek:

Használható -10 °C és +30 °C között, legjobb eredmény +20 °C-on. Flakon hőmérséklet használat közben +5°C és +25 °C között, legjobb eredmény +20 °C-on. A felületeknek tisztának, por, olaj és lehulló rész mentesnek kell lenniük. A megkeményedett hab vízbázisú festékkel festhető.

Alkalmazási utasítás:

Tartsa a palackot függőleges helyzetben. Csavarozza rá az aplikátort (fúvó-cső) a palack szelepére. Rázza meg a flakont legalább 20 alkalommal használat előtt. Az alkalmazáshoz fordítsa az aplikátort fejjel lefelé, és nyomja meg a ravaszt. A habmennyiség az aplikátor ravaszával szabályozható. Az aljzatot meg kell nedvesíteni, mivel a hab a nedvesség hatására tágul. A benedvesített felületek jobb eredményt biztosítanak. Használat előtt, alacsony hőmérsékleten a flakont melegen kell tartani egy helyiségben, vagy meleg vízben. A helyiség vagy a víz hőmérséklete nem haladhatja meg a +30 °C-ot.

Tárolás:

A palackokat függőleges helyzetben kell tárolni és szállítani. Tárolja hűvös és száraz helyen, +5 °C és +30 °C között. A flakonokat nem szabad +50 ° C felett tárolni, hőforrások közelében vagy közvetlen napsugárzás mellett. Garantált tárolási idő, szavatosság: a gyártás időpontjától számított 18 hónap, zárt eredeti csomagolásban.

Biztonsági követelmények:

A termék gyúlékony. Óvja a túlmelegedéstől és tartsa távol nyílt lángtól. Ne érje közvetlen napfény és ne dohányozzon munka közben. Belélegezve és bőrrel érintkezve túlérzékenységet okozhat (szenzibilizáló hatású lehet). Biztosítson elegendő szellőzés az alkalmazás során. Viseljen védőszemüveget és kesztyűt. Gyermekektől tartsa távol. A megkeményedett hab az egészség veszélyeztetése nélkül kezelhető.

Tisztítás:

A nem megkeményedett hab eltávolítható a szerszámokról és felületekről a Penosil Foam cleaner purhab tisztítóval. A megkeményedett hab manuálisan eltávolítható, Penosil Premimum purhab eltávolító puhítását követően. A ruházatról és habpisztolyról a nem megkeményedett purhab eltávolítható benedvesített Penosil Premium Cleaning törlőkendővel.

Törekszünk a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak.

Hibát találsz a leírásban vagy az adatlapon? Jelezd nekünk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!