Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Penosil Gunfoam 65 pisztolyos purhab 880ml

Ár:
2.328 Ft (1.833 Ft + ÁFA)
Egységár: 2.327,50 Ft/db
  • Egyenletes szerkezetű és alacsony utólagos tágulás.
  • Nagyon jó tapadási tulajdonságok.
  • Kiváló minőségű eredmény különböző időjárási körülmények között.
  • Felhordás habpisztollyal.
Alkalmazási terület
  • Ajtók és ablakok beszerelése és szigetelése.
  • Csövek szigetelése és rögzítése.
  • Lyukak és rések kitöltése, illesztések szigetelése.
  • Hő- és hangszigetelés.
Kiszerelés
1000 ml aeroszolos flakon, tartalma 900 ml, 12 flakon egy dobozban
Szín:
Halványsárga
Várható szállítás: 2021. november 19.
Szállítási díj: 990 Ft
Kiszerelés:
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 12!

Leírás

Egykomponensű professzionális PU pisztolyhab, nagy teljesítmény az igényes felhasználók számára. Teljesítmény kb.15% -kal magasabb, mint a normál haboknál. Egyenletes szerkezet és alacsony utólagos expanzió. Aeroszolos flakonban, habpisztollyal használható, nedvességre keményedő. A megkeményedett hab jó hő- és hangszigetelő. A hab nagyon jó tapadási tulajdonságokkal rendelkezik. Jól tapad építőanyagokhoz, kivéve a teflont, polietilén és szilikon felületeket. Megkeményedés után nem áll ellen az UV sugárzásnak ezért le kell fedni.

Alkalmazási terület:

Ajtók és ablakok beszerelésére, csövek szigetelésére és rögzítésére, lyukak és rések kitöltésére, hang- és hőszigetelés.

Alkalmazási feltételek:

Felhasználási hőmérséklet +5 °C és +30 °C között, legjobb eredmény +20 °C-on érhető el. Flakon hőmérséklet használat közben +5 °C és +25 °C között, legjobb eredmény +20 °C-on érhető el. A felületeknek tisztának, por, olaj és lehulló rész mentesnek kell lenniük. A megkeményedett hab vízbázisú festékkel festhető

Alkalmazási utasítás:

Tartsa a flakon függőleges helyzetbe, majd csatlakoztassa a flakont a habpisztollyal, egy kézzel tartva a pisztoly fogantyúját és másik kézzel csavarja fel flakont. Művelet közben ügyeljen arra, hogy a habpisztoly nem irányul más személy felé. A palackot nem szabad a szeleppel fejjel lefelé csatlakoztatni a pisztolyhoz. Kizárólag csatlakoztatás után fordítsa meg a tartályt a pisztollyal együtt, munka pozícióba, azaz fejjel lefelé. Rázza meg a flakon legalább 20-szor. A habmennyiség a pisztoly ravaszával szabályozható. Az aljzatot meg kell nedvesíteni, mivel a hab a nedvesség hatására tágul. A benedvesített felületek jobb eredményt biztosítanak. Használat előtt, alacsony hőmérsékleten a flakont melegen kell tartani egy helyiségben, vagy meleg vízben. A helyiség vagy a víz hőmérséklete nem haladhatja meg a +30 °C-ot.

Tisztítás:

A nem megkeményedett hab eltávolítható a szerszámokról és felületekről a Penosil Foam cleaner purhab tisztítóval. A megkeményedett hab manuálisan eltávolítható, Penosil Premimum purhab eltávolító puhítását követően. A ruházatról és habpisztolyról a nem megkeményedett purhab eltávolítható benedvesített Penosil Premium Cleaning törlőkendővel.

Tárolás:

A flakonokat függőleges helyzetben kell tárolni és szállítani. Tárolja hűvös és száraz helyen, +5 °C és +30 °C között. A flakonokat nem szabad +50 ° C felett tárolni, hőforrások közelében vagy közvetlen napsugárzás mellett. Garantált tárolási idő, szavatosság: a gyártás időpontjától számított 18 hónap, zárt eredeti csomagolásban.

Biztonsági követelmények:

A termék gyúlékony. Óvja a túlmelegedéstől és tartsa távol nyílt lángtól. Ne érje közvetlen napfény és ne dohányozzon munka közben. Belélegezve és bőrrel érintkezve túlérzékenységet okozhat (szenzibilizáló hatású lehet). Biztosítson elegendő szellőzés az alkalmazás során. Viseljen védőszemüveget és kesztyűt. Gyermekektől tartsa távol. A megkeményedett hab az egészség veszélyeztetése nélkül kezelhető.

Törekszünk a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak.

Hibát találsz a leírásban vagy az adatlapon? Jelezd nekünk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!