Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Penosil Gunfoam all season pisztolyos purhab 4 évszak általános szerelésre 750ml

Ár:
2.660 Ft (2.094 Ft + ÁFA)
Egységár: 2.660,00 Ft/db
  • Jó kitöltő/tömítő tulajdonságok.
  • Megfelelő beltéri és kültéri munkálatokhoz, normál körülmények között.
  • Jó tapadás különféle építőanyagokhoz.
  • Felhordás habpisztollyal.
Alkalmazási terület:
  • Épületelemek szerelése és szigetelése.
  • Lyukak és rések kitöltése, az illesztések szigetelése.
  • Csövek szigetelése és rögzítése.
  • Hő- és hangszigetelés.
Kiszerelés:
Aeroszolos flakon 1000ml, tartalma 630 ml, 12 flakon egy dobozban
Szín:
Halványsárga
Várható szállítás: 2021. október 27.
Szállítási díj: 990 Ft
Kiszerelés:
Menny.:db

Leírás

Minden évszaknak megfelelő és jó ár-érték arányú építőhab. Aeroszolos flakonban, habpisztollyal használható. A megkeményedett hab jó hő- és hangszigetelő, nagyon jó tapadási tulajdonsággal. Jól tapad építőanyagokhoz, kivéve a teflont, polietilént és a szilikon felületeket. Megkeményedés után nem UV álló, ezért be kell takarni.

Alkalmazási terület:
Ajtók, ablakok beszerelésekor, rögzítésekor és szigetelésére használatos, valamint csővezetékek lezárására, lyukak és rések kitöltésére megfelelő.
Alkalmazási feltételek:
Használható -5 °C és +30 °C között, legjobb eredmény +20 °C-on. Flakon hőmérséklet használat közben +10 °C és +25 °C között, legjobb eredmény +20 °C-on. A felületeknek tisztának, por, olaj és lehulló rész mentesnek kell lenniük. A megkeményedett hab vízbázisú festékkel festhető.
Alkalmazási utasítás:

Tartsa a flakon függőleges helyzetben, majd csatlakoztassa a flakont a habpisztollyal, egy kézzel tartva a pisztoly fogantyúját és másik kézzel csavarja fel flakont. Művelet közben ügyeljen arra, hogy a habpisztoly nem irányul más személy felé. A palackot nem szabad a szeleppel fejjel lefelé csatlakoztatni a pisztolyhoz. Kizárólag csatlakoztatás után fordítsa meg a tartályt a pisztollyal együtt, munka pozícióba, azaz fejjel lefelé. Rázza meg a flakon legalább 20-szor. A habmennyiség a pisztoly ravaszával szabályozható. Az aljzatot meg kell nedvesíteni, mivel a hab a nedvesség hatására tágul. A benedvesített felületek jobb eredményt biztosítanak. Használat előtt, alacsony hőmérsékleten a flakont melegen kell tartani egy helyiségben, vagy meleg vízben. A helyiség vagy a víz hőmérséklete nem haladhatja meg a +30 °C-ot.

Tisztítás:

A nem megkeményedett hab eltávolítható a szerszámokról és felületekről a Penosil Foam cleaner purhab tisztítóval. A megkeményedett hab manuálisan eltávolítható, Penosil Premimum purhab eltávolító puhítását követően. A ruházatról és habpisztolyról a nem megkeményedett purhab eltávolítható benedvesített Penosil Premium Cleaning törlőkendővel.

Tárolás:

A palackokat függőleges helyzetben kell tárolni és szállítani. Tárolja hűvös és száraz helyen, +5 °C és +30 °C között. A flakonokat nem szabad +50 ° C felett tárolni, hőforrások közelében vagy közvetlen napsugárzás mellett. Garantált tárolási idő, szavatosság: a gyártás időpontjától számított 12 hónap, zárt eredeti csomagolásban.

Biztonsági követelmények:

A termék gyúlékony. Óvja a túlmelegedéstől és tartsa távol nyílt lángtól. Ne érje közvetlen napfény és ne dohányozzon munka közben. Belélegezve és bőrrel érintkezve túlérzékenységet okozhat (szenzibilizáló hatású lehet). Biztosítson elegendő szellőzés az alkalmazás során. Viseljen védőszemüveget és kesztyűt. Gyermekektől tartsa távol. A megkeményedett hab az egészség veszélyeztetése nélkül kezelhető.

Törekszünk a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak.

Hibát találsz a leírásban vagy az adatlapon? Jelezd nekünk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!