Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Penosil Gunfoam 65 -10C Winter pisztolyos purhab téli 870ml

Ár:
2.800 Ft (2.205 Ft + ÁFA)
Egységár: 2.800,00 Ft/db
  • Egyenletes felépítésű, szerkezetű magas minőségi purhab, téli körülmények között is.
  • Nagyon jó tapadási tulajdonságok és alacsony utólagos tágulás.
  • Kiváló minőségű eredmény különböző időjárási körülmények között.
  • Felhordás habpisztollyal.

Alkalmazási terület

  • Ajtók és ablakok beszerelése és szigetelése.
  • Csövek szigetelése és rögzítése.
  • Lyukak és rések kitöltése, illesztések szigetelése.
  • Hő- és hangszigetelés.

Kiszerelés
1000 ml aeroszolos flakon, tartalma 900 ml, 12 flakon egy dobozban

Várható szállítás: 2021. október 27.
Szállítási díj: 990 Ft
Kiszerelés:
Menny.:db

Leírás

Egyenletes felépítésű és szerkezetű kiváló minőségi purhab, téli körülmények között is. Teljesítmény kb.15% -kal magasabb, mint a normál haboknál. Egyenletes szerkezet és alacsony utólagos expanzió. Aeroszolos flakonban, habpisztollyal használható. A megkeményedett hab jó hő- és hangszigetelő. A hab nagyon jó tapadási tulajdonságokkal rendelkezik. Jól tapad építőanyagokhoz, kivéve a teflont, polietilén és szilikon felületeket. Megkeményedés után nem áll ellen az UV sugárzásnak és le kell fedni.

Alkalmazási terület:

Ajtók, ablakok beszerelésekor, rögzítésekor és szigetelésére használatos, valamint csővezetékek lezárására, lyukak és rések kitöltésére megfelelő.

Alkalmazási feltételek:

Használható -10 °C és +30 °C között, legjobb eredmény +20 °C-on. Flakon hőmérséklet használat közben +5°C és +25 °C között, legjobb eredmény +20 °C-on. A felületeknek tisztának, por, olaj és lehulló rész mentesnek kell lenniük. A megkeményedett hab vízbázisú festékkel festhető.

Alkalmazási utasítás:

Tartsa a flakon függőleges helyzetben, majd csatlakoztassa a flakont a habpisztollyal, egy kézzel tartva a pisztoly fogantyúját és másik kézzel csavarja fel flakont. Művelet közben ügyeljen arra, hogy a habpisztoly nem irányul más személy felé. A palackot nem szabad a szeleppel fejjel lefelé csatlakoztatni a pisztolyhoz. Kizárólag csatlakoztatás után fordítsa meg a tartályt a pisztollyal együtt, munka pozícióba, azaz fejjel lefelé. Rázza meg a flakon legalább 20-szor. A habmennyiség a pisztoly ravaszával szabályozható. Az aljzatot meg kell nedvesíteni, mivel a hab a nedvesség hatására tágul. A benedvesített felületek jobb eredményt biztosítanak. Használat előtt, alacsony hőmérsékleten a flakont melegen kell tartani egy helyiségben, vagy meleg vízben. A helyiség vagy a víz hőmérséklete nem haladhatja meg a +30 °C-ot.

Tárolás:

A palackokat függőleges helyzetben kell tárolni és szállítani. Tárolja hűvös és száraz helyen, +5 °C és +30 °C között. A flakonokat nem szabad +50 ° C felett tárolni, hőforrások közelében vagy közvetlen napsugárzás mellett. Garantált tárolási idő, szavatosság: a gyártás időpontjától számított 18 hónap, zárt eredeti csomagolásban.

Biztonsági követelmények:

A termék gyúlékony. Óvja a túlmelegedéstől és tartsa távol nyílt lángtól. Ne érje közvetlen napfény és ne dohányozzon munka közben. Belélegezve és bőrrel érintkezve túlérzékenységet okozhat (szenzibilizáló hatású lehet). Biztosítson elegendő szellőzés az alkalmazás során. Viseljen védőszemüveget és kesztyűt. Gyermekektől tartsa távol. A megkeményedett hab az egészség veszélyeztetése nélkül kezelhető.

Tisztítás:

A nem megkeményedett hab eltávolítható a szerszámokról és felületekről a Penosil Foam cleaner purhab tisztítóval. A megkeményedett hab manuálisan eltávolítható, Penosil Premimum purhab eltávolító puhítását követően. A ruházatról és habpisztolyról a nem megkeményedett purhab eltávolítható benedvesített Penosil Premium Cleaning törlőkendővel.

Törekszünk a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak.

Hibát találsz a leírásban vagy az adatlapon? Jelezd nekünk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!