Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Penosil Standard foam kézi szerelő hab 750ml

Ár:
1.834 Ft (1.444 Ft + ÁFA)
Egységár: 1.833,50 Ft/db
 • Jó kitöltési tulajdonságok.
 • Jól tapad a különféle építőanyagokhoz.
 • Jó purhab kül- és beltéri munkálatokhoz.
 • Könnyen használható a mellékelt kifúvó-aplikátorral.
 • Könnyen kezelhető.
 • Az új és keskenyebb kifúvó-cső jobb habszerkezetet és nagyobb teljesítményt biztosít.
 • Az új ravasz alkalmas kifúvó-cső ideiglenes, légmentes lezárására a munka szünetei alatt.
Alkalmazási terület
 • Építőipari szerkezetek, csövek rögzítése, szigetelésére és lezárására
 • Lyukak és rések kitöltése.
 • Hő- és hangszigetelés.
Kiszerelés:

1000 ml-es aeroszolos palack tartalma 750 ml, 12 flakon dobozban

Szín:

Halvány sárga

Várható szállítás: 2021. november 19.
Szállítási díj: 990 Ft
Kiszerelés:
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 12!

Leírás

Jó ár-érték arányú építőhab, a mellékelt kényelmesen használható kifúvó-applikátorral. Az új és keskenyebb kifúvó-cső jobb habszerkezetet és nagyobb teljesítményt biztosít. Az új ravasz pedig alkalmas kifúvó-cső ideiglenes, légmentes lezárására a munka szünetei alatt. A megkeményedett hab jó hőszigetelő és tapadási tulajdonságokkal rendelkezik. Jól tapad a legtöbb építőanyaghoz, kivéve a teflont, polietilént és szilikon felületeket. Megkötött állapotban nem áll ellen a napfény UV sugárzásának ezért le kell takarni.

Alkalmazási terület
 • Építőipari szerkezetek, csövek rögzítése, szigetelésére és lezárására
 • Lyukak és rések kitöltése.
 • Hő- és hangszigetelés.
Alkalmazási utasítás:

Tartsa a palackot függőleges helyzetben. Csavarozza rá az aplikátort (fúvó-cső) a palack szelepére. Rázza meg a flakont legalább 20 alkalommal használat előtt. Az alkalmazáshoz fordítsa az aplikátort fejjel lefelé, és nyomja meg a ravaszt. A habmennyiség az aplikátor ravaszával szabályozható. Az aljzatot meg kell nedvesíteni, mivel a hab a nedvesség hatására tágul. A benedvesített felületek jobb eredményt biztosítanak. Használat előtt, alacsony hőmérsékleten a flakont melegen kell tartani egy helyiségben, vagy meleg vízben. A helyiség vagy a víz hőmérséklete nem haladhatja meg a +30 °C-ot.

Tisztítás:

A nem megkeményedett hab eltávolítható a szerszámokról és felületekről a Penosil Foam cleaner purhab tisztítóval. A megkeményedett hab manuálisan eltávolítható, Penosil Premimum purhab eltávolító puhítását követően. A ruházatról és habpisztolyról a nem megkeményedett purhab eltávolítható benedvesített Penosil Premium Cleaning törlőkendővel.

Tárolás:

A flakonokat függőleges helyzetben kell tárolni és szállítani. Tárolja hűvös és száraz helyen, +5 °C és +30 °C között. A flakonokat nem szabad +50 ° C felett tárolni, hőforrások közelében vagy közvetlen napsugárzás mellett. Garantált tárolási idő, szavatosság: a gyártás időpontjától számított 12 hónap, zárt eredeti csomagolásban.

Biztonsági követelmények:

A termék gyúlékony. Óvja a túlmelegedéstől és tartsa távol nyílt lángtól. Ne érje közvetlen napfény és ne dohányozzon munka közben. Belélegezve és bőrrel érintkezve túlérzékenységet okozhat (szenzibilizáló hatású lehet). Biztosítson elegendő szellőzés az alkalmazás során. Viseljen védőszemüveget és kesztyűt. Gyermekektől tartsa távol. A megkeményedett hab az egészség veszélyeztetése nélkül kezelhető.

Törekszünk a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak.

Hibát találsz a leírásban vagy az adatlapon? Jelezd nekünk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!