Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Poli-Farbe Inntaler Premium latex beltéri diszperzites falfesték, fehér, 15 l

Poli-Farbe Inntaler Premium latex beltéri diszperzites falfesték, fehér, 15 l

Egységár: 799,33 Ft/kg

A Poli-Farbe Inntaler Premium latex beltéri diszperzites falfesték kiváló minőségű és könnyen felvihető festéket jelent. Tartós, mosható és foltálló felületet hoz létre minden belső helyiségben. Válassza ezt a festéket, hogy otthona újra friss és vonzó legyen. Pára- és légáteresztő , jó fedőképességgel rendelkezik.

  • 15 liter/ vödör
Cikkszám: UH-594440
Szállítási díj: 2.490 Ft

Leírás

A Poli-Farbe Inntaler Premium latex beltéri diszperziós falfesték egy kiváló minőségű termék, amely tökéletes választás otthonod falfelületeinek megújításához. A festék könnyen felvihető, és gyorsan szárad, így időt és energiát takarítasz meg vele. A latex alapú formula kiváló fedőképességgel rendelkezik, így egyetlen rétegben is tökéletes eredményt érhetsz el. A festék tartós és ellenálló, így hosszú távon is megőrzi szépségét és frissességét. Ráadásul könnyen tisztítható, így a falfelületek mindig makulátlanul tiszták maradnak. Válaszd a Poli-Farbe Inntaler Premium festéket, és varázsold otthonodat igazán egyedivé!

Jellemzők

  • A Poli-Farbe Inntaler beltéri diszperziós falfesték, illatosított termék.
  • Bevonata matt, tartós, esztétikus, jó pára- és légáteresztő.

Felhasználás

Előkészítés

  • A festendő felületnek száraznak, tisztának, portól és olajtól mentesnek, a festék fogadására alkalmas módon előkészítettnek kell lennie. A táskásodó, leváló régi bevonatokat el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani.Új vakolaton és más, erősen porózus felületen ‒ pl. gipszkartonon, glettelt felületeken ‒ a szívóképesség kiegyenlítésére, a foltosodás elkerülése érdekében diszperziós mélyalapozót kell alkalmazni. A mélyalapozó száradása után a felület festhető.

Festés

  • A festéket felhasználás előtt gondosan fel kell keverni.  Porózus felület esetében a festéket 10-20% vízzel érdemes hígítani az első rétegben. A felhordás történhet ecseteléssel, hengerezéssel vagy airless szórással, javasoltan két rétegben. A rétegek felhordása között kb. 2 óra száradási időt kell biztosítani a körülményektől függően. A festékkel +5 °C és +30 °C közötti hőmérséklettartományban lehet dolgozni, beleértve a fal és a környezet hőmérsékletét is. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt festék csak oldószerrel, vagy háztartási súrolószerrel távolítható el.

Alkalmazási terület

  • Vakolt vagy már diszperziós festékkel átvont belső falfelületekre közvetlenül felvihető.

Műszaki adatok

Átfesthetőség 20 °C-on: 2 óra
Felhasználási idő bontatlan csomagban szavatossági időn belül
Fényesség matt
Hígíthatóság első rétegben max. 20% vízzel, második és harmadik rétegben 5% vízzel
Javasolt rétegszám 2-3 réteg
Kiadósság 11 m2/l
Kiszerelés 15 liter
Száradási idő 20 °C-on: 2 óra
Szín fehér
Tárolás 5 - 25 °C

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.