Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PURHABOK

Purhabjaink az építőipar széles skálájának igényeit szolgálják ki. Akár otthonod felújításával foglalkozol vagy szakmai projekten dolgozol nálunk a legjobb minőségű és legújabb technológiájú habokat találod.

A purhab az egyik leginkább sokoldalú szigetelőanyag, amelyet az építőiparban használnak. Könnyen alkalmazható, rendkívül tartós és hosszú élettartamú. Segít a hőmegtartásban, hangszigetelésben és a pára elleni védekezésben.

Webshopunkban többféle purhabot kínálunk, amelyek mindegyike egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik. Megtalálhatod nálunk az egykomponensű purhabokat, amelyek a legjobbak apró repedések és hézagok kitöltésére, vagy a két-komponensű purhabokat, amelyeket nagyobb felületek szigetelésére terveztek.

Válaszd a purhabot hőszigetelésre, ajtó- és ablakkeretek tömítésére, csőátvezetések szigetelésére és sok más feladatra. A purhab szigetelőanyagok könnyen alkalmazhatóak és gyorsan kötnek, így megtakarítva az idődet és erőfeszítéseidet.

Biztosak vagyunk benne, hogy megtalálod nálunk a megfelelő purhabot, amely illeszkedik a projektjeidhez. Böngéssz termékeink között és vedd meg a megfelelőt, hogy otthonod vagy munkahelyed hőhatékonyabb, kényelmesebb és tartósabb legyen.

Rendezés:

Penosil alacsony tágulású hab 150 B2 tűzvédelem low expansion 750ml

Általános épitőipari használatra alkalmas alacsony tágulású Penosil hab.
3.390 Ft 2.475 Ft

Penosil rágcsáló és rovar riasztó hab 345 ml

A Penosil rágcsáló és rovar riasztó hab használatával megakadályozható, hogy a kártevők eljussanak a lakóterületre.
2.030 Ft

Penosil EasySpray Foam szórható poliuretán hab, hőszigeteléshez 700 ml

Penosil EasySpray Foam szórható poliuretán hab, hőszigeteléshez! Válassz minőségi hőszigetelő sprayt a könnyű munkához!
4.390 Ft

Penosil Foam cleaner purhab tisztító folyadék 500ml

Penosil Foam cleaner purhabok és purhab kinyomók tisztítására alkalmas folyadék. Használatával megakadályozható az eszközök beszáradása.

1.800 Ft

Penosil Gunfoam 65 pisztolyos purhab 880ml

Penosil Gunfoam professzionális felhasználásra készült általános pisztolyos purhab.

Penosil Premium Foam Remover 320ml purhab eltávolító

A Penosil Premium Foam Remover egy speciális tisztító spray a kikeményedett építőhab oldására szerszámokból és egyéb felületekről.

2.230 Ft

Penosil FireRated gunfoam B1 tűzálló hab 720ml

Penosil FireRated gunfoam elsősorban tűzgátló ajtók és gipszkartonok beépítésére és szigetelésére szolgáló, alacsony utólagos tágulással dolgozó tűzálló hab.

4.220 Ft 3.790 Ft
3.790,00 Ft/db

Penosil FixFoam 877 pisztolyos polisztirol ragasztóhab 750ml

Penosil FixFoam fújható polisztirol hab, ideális hungarocell (EPS, XPS) táblák felragasztására. 
3.310 Ft 2.980 Ft

Penosil FixFoam 877 kézi polisztirol ragasztóhab 750ml

Penosil FixFoam fújható polisztirol hab, ideális hungarocell (EPS, XPS) táblák felragasztására. 
2.950 Ft 2.655 Ft

Penosil falazó blokk és kőragasztó 827 Stonefix pisztolyos ragasztóhab750ml

Építési területeken használt falazó blokkok és kövek rögzítéséhez alkalmas Penosil ragasztó.
3.630 Ft 3.265 Ft
3.265,00 Ft/db

Penosil Premium Foam -10C Winter kézi purhab téli 750ml

Téli időszakban is használható általános Penosil purhab.
2.650 Ft

Penosil Gunfoam 65 -10C Winter pisztolyos purhab téli 870ml

Penosil Gunfoam 65 -10C téli munkákra alkalmas alacsony utótágulású purhab.

3.990 Ft

Mit kell tudni a purhabokról?

A purhabok széles körben használt termékek az építőiparban és a háztartásokban is. Nagyon sokoldalú termékek és számos különböző alkalmazásuk van. Nézzünk néhány fontos információt a purhabokról mielőtt vásárlásba csapnál webshopunkban!

· Összetétel: A purhab poliuretán hab, amely a poli-izo-cianát és poliol vegyületek reakciójaként jön létre. Ez a reakció hőt és gázt eredményez, amely kibővíti a habot, és megszilárdítja azt.

· Alkalmazás: A purhabot gyakran használják szigetelőanyagként az építőiparban, ahol segít a hő- és hangszigetelésben, valamint a pára elleni védekezésben. Kiválóan alkalmazható hézagok, repedések, üreges falak és tetők szigetelésére.

· Tulajdonságok: A purhab rendkívül tartós és hosszú élettartamú, amikor megfelelően alkalmazzák és védik az UV-sugárzástól. Kiválóan ellenáll a penésznek és a rovaroknak is.

· Fajták: Két fő típusa van a purhabnak: az egykomponensű és a két komponensű purhab. Az egykomponensű purhab a levegővel érintkezve köt meg, míg a két-komponensű purhab két anyag keverékének reakciójával köt meg. Az utóbbi gyorsabban köt meg és nagyobb felületek szigetelésére alkalmas.

· Biztonság: A purhab használata során ügyeljünk a biztonsági előírásokra és kövessük a gyártó feltüntetett utasításait. A purhab könnyen gyullad és a kötés során felszabaduló gázok irritálhatják a légutakat és a szemet.

· Környezetbarát: Sok purhab rendelkezik környezetbarát tulajdonságokkal, például alacsony globális felmelegedési potenciállal (GWP) és nulla ózonlebontási potenciállal (ODP).

·  Tárolás és Felhasználás: A purhabot eredeti, zárt csomagolásában kell tárolni, hűvös, száraz helyen, távol a gyúlékony anyagoktól és a tűztől.

Pisztolyos polisztirol ragasztóhab

A pisztolyos polisztirol ragasztóhab az építőiparban használatos termék, amelyet kifejezetten polisztirol lapok ragasztására és szigetelésére terveztek. A hab a speciális pisztoly segítségével juttatható fel, ami lehetővé teszi a pontos és kontrollált alkalmazást.

A polisztirol ragasztóhab rendkívül hasznos termék, amikor hőszigetelő lapokat kell rögzíteni. Az anyag erős kötést biztosít, ami tartós és hosszú élettartamú.

A pisztolyos polisztirol ragasztóhabot általában egy komponensű purhabként szállítják, ami azt jelenti, hogy a levegővel érintkezve köt meg. Ez a fajta hab viszonylag gyorsan köt meg és kibővül, így kitölti az üregeket és biztosítja a szilárd kötést