Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

PURHABOK

Purhabjaink az építőipar széles skálájának igényeit szolgálják ki. Akár otthonod felújításával foglalkozol vagy szakmai projekten dolgozol nálunk a legjobb minőségű és legújabb technológiájú habokat találod.

A purhab az egyik leginkább sokoldalú szigetelőanyag, amelyet az építőiparban használnak. Könnyen alkalmazható, rendkívül tartós és hosszú élettartamú. Segít a hőmegtartásban, hangszigetelésben és a pára elleni védekezésben.

Webshopunkban többféle purhabot kínálunk, amelyek mindegyike egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik. Megtalálhatod nálunk az egykomponensű purhabokat, amelyek a legjobbak apró repedések és hézagok kitöltésére, vagy a két-komponensű purhabokat, amelyeket nagyobb felületek szigetelésére terveztek.

Válaszd a purhabot hőszigetelésre, ajtó- és ablakkeretek tömítésére, csőátvezetések szigetelésére és sok más feladatra. A purhab szigetelőanyagok könnyen alkalmazhatóak és gyorsan kötnek, így megtakarítva az idődet és erőfeszítéseidet.

Biztosak vagyunk benne, hogy megtalálod nálunk a megfelelő purhabot, amely illeszkedik a projektjeidhez. Böngéssz termékeink között és vedd meg a megfelelőt, hogy otthonod vagy munkahelyed hőhatékonyabb, kényelmesebb és tartósabb legyen.

Rendezés:

Penosil FixFoam 877 kézi polisztirol ragasztóhab 750ml

A Penosil FixFoam 877 kézi polisztirol ragasztóhab ideális választás, ha hungarocell (EPS, XPS) lapokat szeretnél rögzíteni. Könnyű használat, gyors száradás és erős tapadás jellemzi. Megbízható minőség, professzionális eredmények.
2.950 Ft

Penosil 150 alacsony tágulású nyílászáró purhab B2 tűzvédelem 750ml -10 °C-ig

Az akció a készlet erejéig érvényes!

Általános építőipari használatra és nyílászárók beépítésére alkalmas alacsony tágulású Penosil purhab. Négyévszakos purhab, -10 °C-ig. Tökéletesen alkalmas keskeny, szűk hézagok kitöltésére, tömítésére, leginkább nyílászárók esetében

3.390 Ft

Penosil rágcsáló és rovar riasztó hab 345 ml

A Penosil rágcsáló és rovar riasztó hab hatékony megoldást kínál a kártevők ellen. Az innovatív hab tökéletesen lezárja az apró réseket és repedéseket, megakadályozva ezzel a rágcsálók és rovarok behatolását. 
2.030 Ft

Penosil EasySpray Foam szórható poliuretán hab, hőszigeteléshez 700 ml

Penosil EasySpray Foam szórható poliuretán hab, hőszigeteléshez! Válassz minőségi hőszigetelő sprayt a könnyű munkához!
4.390 Ft 3.595 Ft
795 Ft 18%

Penosil Foam cleaner purhab tisztító folyadék 500ml

Penosil Foam cleaner purhab tisztító folyadék hatékonyan eltávolítja a makacs purhab maradványokat a pisztolyból. Gyorsan száradó formulája segít megőrizni a pisztoly hosszú élettartamát. Ideális választás minden mesterember számára.

1.800 Ft

Penosil Gunfoam 65 pisztolyos purhab 880ml

A Penosil Gunfoam 65 pisztolyos purhab ideális választás a tömítés és szigetelés terén. Kiváló tapadóképessége és rugalmassága teszi tökéletessé minden felhasználásra. Könnyen kezelhető pisztolyos kialakításával, professzionális eredményt nyújt otthoni és ipari projektekben egyaránt.

2.990 Ft

Penosil Premium Foam Remover 320ml purhab eltávolító

Az Penosil Premium Foam Remover purhab eltávolító hatékonyan távolítja el a fennmaradt megkeményedett purhabot. Gyorsan szárad és könnyen használható. Ideális eszköz a barkácsprojektek utáni takarításhoz. Praktikus és megbízható megoldás minden otthonban.

Penosil GoldGun 65 Plus All Season 880ml

A Penosil GoldGun 65 Plus All Season egy kiváló minőségű univerzális hőszigetelő hab, melyet minden évszakban használhatunk. Könnyen adagolható, gyorsan szárad és kiválóan ragaszt. Ideális az otthoni szigeteléshez és az energiamegtakarításhoz.

3.290 Ft

Penosil FireRated gunfoam B1 tűzálló hab 720ml

A Penosil FireRated gunfoam B1 tűzálló hab ideális választás az épületek tűzvédelmére. Könnyen használható, kiválóan kitölti és szigeteli a repedéseket, réseket. Elsősorban tűzgátló ajtók és gipszkartonok beépítésére és szigetelésére szolgáló, alacsony utólagos tágulással dolgozó tűzálló hab. Biztonságosan tűzálló, a hab B1 osztályba sorolható, amely hozzájárul a tűz terjedésének megakadályozásához.

4.220 Ft
4.220,00 Ft/db

Penosil FixFoam 877 pisztolyos polisztirol ragasztóhab 750ml

A Penosil FixFoam 877 pisztolyos polisztirol ragasztóhab ideális választás, ha a hungarocell (EPS, XPS) táblák rögzítésére, ragasztására van szükség. Könnyen felhordható, gyorsan köt, és kiváló ragasztóerővel rendelkezik. Biztosítsa otthona szigetelését ezzel a megbízható termékkel!

3.310 Ft

Penosil FixFoam 836 kézi polisztirol ragasztóhab 750ml

  • Nagyon jó tapadási és tömítési tulajdonságok.
  • Jól tapad különféle anyagokhoz, beleértve a polisztirol habtáblákat és az ásványi anyagokat is.
2.950 Ft
3,93 Ft/ml

Penosil falazó blokk és kőragasztó 827 Stonefix pisztolyos ragasztóhab750ml

Az Penosil 827 Stonefix falazó blokk és kőragasztó pisztolyos ragasztóhab ideális választás minden építkezőnek. Könnyű és gyorsan száradó hab, amely tökéletesen tapad a falazó blokkokhoz és kőfelületekhez. Kiváló minőségű termék, amely biztosítja a tartósságot és biztonságot az építési projektek során.
3.630 Ft
3.630,00 Ft/db

Mit kell tudni a purhabokról?

A purhabok széles körben használt termékek az építőiparban és a háztartásokban is. Nagyon sokoldalú termékek és számos különböző alkalmazásuk van. Nézzünk néhány fontos információt a purhabokról mielőtt vásárlásba csapnál webshopunkban!

· Összetétel: A purhab poliuretán hab, amely a poli-izo-cianát és poliol vegyületek reakciójaként jön létre. Ez a reakció hőt és gázt eredményez, amely kibővíti a habot, és megszilárdítja azt.

· Alkalmazás: A purhabot gyakran használják szigetelőanyagként az építőiparban, ahol segít a hő- és hangszigetelésben, valamint a pára elleni védekezésben. Kiválóan alkalmazható hézagok, repedések, üreges falak és tetők szigetelésére.

· Tulajdonságok: A purhab rendkívül tartós és hosszú élettartamú, amikor megfelelően alkalmazzák és védik az UV-sugárzástól. Kiválóan ellenáll a penésznek és a rovaroknak is.

· Fajták: Két fő típusa van a purhabnak: az egykomponensű és a két komponensű purhab. Az egykomponensű purhab a levegővel érintkezve köt meg, míg a két-komponensű purhab két anyag keverékének reakciójával köt meg. Az utóbbi gyorsabban köt meg és nagyobb felületek szigetelésére alkalmas.

· Biztonság: A purhab használata során ügyeljünk a biztonsági előírásokra és kövessük a gyártó feltüntetett utasításait. A purhab könnyen gyullad és a kötés során felszabaduló gázok irritálhatják a légutakat és a szemet.

· Környezetbarát: Sok purhab rendelkezik környezetbarát tulajdonságokkal, például alacsony globális felmelegedési potenciállal (GWP) és nulla ózonlebontási potenciállal (ODP).

·  Tárolás és Felhasználás: A purhabot eredeti, zárt csomagolásában kell tárolni, hűvös, száraz helyen, távol a gyúlékony anyagoktól és a tűztől.

Pisztolyos polisztirol ragasztóhab

A pisztolyos polisztirol ragasztóhab az építőiparban használatos termék, amelyet kifejezetten polisztirol lapok ragasztására és szigetelésére terveztek. A hab a speciális pisztoly segítségével juttatható fel, ami lehetővé teszi a pontos és kontrollált alkalmazást.

A polisztirol ragasztóhab rendkívül hasznos termék, amikor hőszigetelő lapokat kell rögzíteni. Az anyag erős kötést biztosít, ami tartós és hosszú élettartamú.

A pisztolyos polisztirol ragasztóhabot általában egy komponensű purhabként szállítják, ami azt jelenti, hogy a levegővel érintkezve köt meg. Ez a fajta hab viszonylag gyorsan köt meg és kibővül, így kitölti az üregeket és biztosítja a szilárd kötést