Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Scherf fugázó homok, antracit, minőségi zúzalék, száraz 0-2 mm 25 kg
4.490 Ft
Menny.:zsák

Scherf fugázó homok, antracit, minőségi zúzalék, száraz 0-2 mm 25 kg

4.490 Ft
Menny.:zsák
Egységár: 179,60 Ft/kg

Scherf fugázó homok betontömbből, természetes kőből készült antracit színű fugázó. Alkalmas a klinkerből készült járólapok és burkolatok fugázására.Díszkavicsnak minősülő kiegészítő.

Cikkszám: sch12156
Szállítási díj: 10.000 Ft

Leírás

Jellemzők

Megfelel az ÖNORM B 2214 burkoló munkaszerződés szabvány kiviteli feltételeinek (nincs körszemcsés) és az RVS 08.18.01 "Macskaköves és térburkoló födémek, szegélyek", valamint a ZTV vakolat-StB 06 és a TL vakolat követelményeinek. -StB 06, tartós és stabil hézagok Zúzott gabonán keresztül, csökkentett töltőanyag tartalom, nem süllyed a kavicságyba, natúr, fagyálló, mészmentes.

Feldolgozás a nem kötött építési módhoz: A fugahomokot a száraz burkolati felületen seprűvel söpörjük be a hézagokba, vagy habszivacs lehúzóval és bő vízzel iszapoljuk be. Felrázás előtt söpörje le a felületen maradt homokot. Ezután ismét töltse fel a hézagokat teljes magasságig. A terület azonnal használható. A maradék hézaghomokot hagyja ott, ahol a következő eső bemossa a hézagokba. Egy zsák 5-8 m²-re elegendő, az illesztések arányától függően.

Fontos utasítások

Figyelem: Természetes termékeink szín-, szerkezet- és méretingadozásnak vannak kitéve. Nyomtatási okokból a képek egy része nem felel meg az anyag tényleges színének. Az építési termékeinkre vonatkozó EU Építési Termékrendelet (BauPVo, EU 305/2011 rendelet) szerinti teljesítménynyilatkozatok a www.scherf.at honlapon a „Termékek” alatt találhatók.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.