Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Csavarok és dübelek

Rendezés:

Komplex sűrűmenetes gipszkarton csavar fémhez TN 1000db/doboz Profifix

Az ilyen típusú komplex sűrűmenetes gipszkarton csavarok ideálisak a gipszkarton profilokhoz ( CW- és CD-hez)  történő rögzítéshez. Kiváló minőségű anyagának köszönhetően könnyedén és biztonságosan rögzíthetjük velük a gipszkarton lapokat a profilokhoz.

3 Ft

Komplex ritkamenetes gipszkarton csavar fához TX Profifix

A TX Profifix komplex ritkamenetes gipszkarton csavar ideális megoldás faprofilhoz való rögzítéshez. Kiváló minőségű anyagból készült, könnyen és gyorsan becsavarható, biztosítva a szilárd rögzítést. A csavar speciális fazonja megakadályozza a gipszkarton károsodását, így tökéletes választás minden barkácsoláshoz vagy építkezéshez. 

3 Ft

Komplex önfúró gipszkarton csavar fémhez TB Profifix

A TB Profifix komplex önfúró gipszkarton csavar ideális megoldás UA merevítő profilra való rögzítéséhez. Könnyen és gyorsan felhelyezhető, megbízhatóan tartja a fém elemeket. Praktikus és hatékony választás minden barkácsolónak!
4 Ft
4,00 Ft/db

Komplex opel csavar Profifix

A komplex Opel csavar ideális választás gipszkarton munkákhoz. Kiváló minőségű anyagból készült, erős és tartós, könnyen és gyorsan befúrható. A csavar speciális kialakítása lehetővé teszi a precíz és stabil rögzítést, így biztosítva a gipszkartonok hosszú távú stabilitását.

3 Ft
3,00 Ft/db

Komplex beütődübel NH Profifix

Az NH komplex beütődübel ideális választás a gipszkarton álmennyezeti tartók (UW profil) rögzítésére. Erős és stabil kialakítása biztosítja, hogy a tartók biztonságosan és hosszú távon maradjanak a helyükön.

11 Ft
11,00 Ft/db

Komplex gipszkarton szárnyas tipli

A komplex gipszkarton szárnyas tipli ideális választás a gipszkarton falak rögzítéséhez. Tartós és stabil rögzítést biztosít a tipli kialakítása által.

7 Ft
7,00 Ft/db

Komplex SHARP foszfát csavar 3,5x11 mm LN (Borsika)

Az SHARP foszfát csavar ideális választás fa és fém gipszkarton profilok rögzítésére. A 3,5x11 mm-es méretének köszönhetően könnyedén és hatékonyan használható a különböző építési projektek során. Legyen Önnek is a legjobb segítsége a SHARP foszfát csavar!
5 Ft 4 Ft
1 Ft 20%

Komplex Turbódübel 100db/doboz Profifix

A Komplex Turbódübel ideális választás gipszkartonból készült falakra történő rögzítéshez. Kiváló minőségű anyagból készült, biztosítva a stabil és erős rögzítést. Egyszerű és gyors telepítés, ideális otthoni és irodai használatra.

3 Ft

Komplex beütőék DN 6 (HKN) 100db/doboz Profifix

Álmennyezetek, gipszkarton profilok, függesztők, vasbeton szerkezethez történő rögzítésére alkalmas.

Gipszkarton rendszerelem.

25 Ft

Komplex sűrűmenetes gipszkarton csavar fémhez 3,5 x 35 TN 250db/doboz Profifix

Gipszkarton építőlemezek CW- és CD-profilokhoz rögzítésére. Gipszkarton rendszerelem.
10 Ft