Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Élképzés

Rendezés:

Komplex gipszkarton J profil 12,5mm fehér 3,0fm

A komplex gipszkarton J profil ideális választás a gipszkarton lapok végeinek lezárására, mivel esztétikus csatlakozást biztosít a nyílászárókhoz. A 12,5mm vastag fehér profil 3,0fm hosszban kapható, így könnyedén és precízen alkalmazható bármilyen belsőépítészeti projekt során. 

335 Ft
111,67 Ft/fm

Komplex Üvegszálas hézagerősítő szalag, öntapadós Profifix

A komplex üvegszálas hézagerősítő szalag kiváló megoldást nyújt a gipszkarton táblák repedezésének megelőzésére. Az öntapadós felületének köszönhetően könnyen felhelyezhető, és biztosítja a hézagok megbízható lezárását. Ideális választás bárki számára, aki szeretné megelőzni a repedéseket és megerősíteni a gipszkarton szerkezetet.

585 Ft

Komplex hézagerősítő üvegfátyol szalag VERTEX 25m Profifix

A VERTEX komplex hézagerősítő üvegfátyol szalag ideális megoldást nyújt a gipszkarton hézagainak megerősítésére. A 25 méter hosszú szalag könnyen felhelyezhető és biztosítja a gipsz kitöltésének tartósságát.

310 Ft

Komplex alu ragasztószalag 50m Profifix

Az alu ragasztószalag ideális választás párazáró fóliák toldásainak rögzítéséhez. Erős tapadása biztosítja a tökéletes illeszkedést, így megakadályozza a nedvesség és szennyeződések bejutását. Könnyen felragasztható és ellenáll az időjárási viszonyoknak is. 

1.545 Ft

Komplex kétoldalas ragasztószalag 25m Profifix

Ez a komplex kétoldalas ragasztószalag ideális választás a gipszkarton rendszerelemek rögzítéséhez. A 25 méter hosszú tekercs hosszabb ideig használható, így könnyedén rögzítheti az elemeket. A kétoldalas ragasztószalag erős tapadással rendelkezik, biztosítva a stabil rögzítést. Praktikus és megbízható megoldás minden barkácsoláshoz és építkezéshez.

850 Ft