Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Vízelvezetés

Rendezés:

Komplex folyóka 1m-es horganyzott acél fedráccsal

Az 1m-es horganyzott acél fedráccsal ellátott komplex folyóka tökéletes megoldás a kerti vízelvezetés problémáira. Strapabíró anyagból készült, így hosszú élettartamú és könnyen telepíthető. Ideális választás kertek, udvarok és teraszok számára is. Tervezze meg kerti vízelvezetését egyszerűen és hatékonyan ezzel folyókával!

  • Anyaga: HDPE
  • Rács anyaga: Horganyzott acél
3.970 Ft

Komplex folyóka 1m-es műanyag fedráccsal

Ezzel a 1m hosszú komplex folyókával könnyedén biztosíthatod a kerti vízelvezetést. A műanyag fedráccsal ellátott kialakításnak köszönhetően hatékonyan elvezeti az esővizet, így megakadályozva a vízfelhalmozódást. Praktikus és megbízható megoldás a kerti vízelvezetéshez!

  • 2x500 mm-es műanyag fedráccsal
2.395 Ft

Komplex folyóka bekötő elem 110 mm

A komplex folyóka bekötő elem ideális megoldás kerti folyókák összekötésére. Könnyen telepíthető, és biztosítja a folyókák zavartalan működését. Strapabíró anyagának köszönhetően hosszú élettartamot biztosít. Válaszd a komplex folyóka bekötő elemet a kerti folyókáid összekapcsolásához! 

  • Anyaga: HDPE
700 Ft

Komplex folyóka végzáró elem

Fedezze fel kerti folyókájának tökéletes kiegészítőjét: a komplex folyóka végzáró elemet! Ez az praktikus elem segít megakadályozni a víz túlfolyását. Könnyen telepíthető és tartós anyagból készült, így hosszú éveken át szolgálja majd Önt. Válassza a minőséget és biztosítsa folyókája tökéletes védelmét a komplex folyóka végzáró elemmel!

  • Anyaga: HDPE
700 Ft

Komplex alacsony kültéri folyóka, 1 méteres, horganyzott ráccsal

Ez a 1 méter hosszú komplex alacsony kültéri folyóka ideális választás kerti vízelvezetéshez. A horganyzott rács biztosítja a stabilitást és hosszú élettartamot. Tökéletes megoldás a kerti területek esztétikus és hatékony vízelvezetésére.

4.490 Ft

Komplex végzáró, alacsony kültéri folyókához

A komplex végzáró ideális választás az alacsony kültéri folyókhoz. Könnyen telepíthető. Válassza a megbízhatóságot és a tartósságot ezzel a kiváló minőségű komplex végzáróval!

700 Ft

Komplex bekötő elem, alacsony kültéri folyókához, 75 mm-es

A 75 mm-es komplex bekötő elem tökéletes választás folyókák összekötésére alacsony kültéri környezetben. Strapabíró anyagának köszönhetően hosszú élettartamú és megbízható megoldást nyújt. Könnyen telepíthető és használata egyszerű. 

1.495 Ft

Komplex alsó bekötő idom, kültéri folyókához, 110 mm-es

Ez a 110 mm-es komplex alsó bekötő idom tökéletes választás kültéri folyókhoz. Tartós anyagból készült, könnyen telepíthető és biztosítja a hatékony vízelvezetést. Ideális megoldás a kerti vagy udvari folyók rendszerének kialakításához. 

1.375 Ft

Komplex kültéri víznyelő műanyag ráccsal 250x250 mm

A komplex kültéri udvari vízelnyelő műanyag ráccsal ideális megoldás az udvarok, kertek vízelvezetésére. A 250x250 mm-es méretével könnyen beilleszthető bármelyik kültéri területen, és hatékonyan elvezeti az esővíz felgyülemlését. Az erős műanyag rács biztosítja a tartósságot és a könnyű tisztíthatóságot. 

6.780 Ft

Aco SELF Easyline 50 Műanyag folyóka horganyzott acél ráccsal 1 m

Az Aco SELF Easyline 50 műanyag folyóka a kertek és udvarok tökéletes kiegészítője. A horganyzott acél ráccsal ellátott 1 méter hosszúságú folyóka egyszerűen telepíthető, könnyen tisztítható és hosszú élettartamú. Ideális megold az esővíz elvezetésére és a vízelvezetés hatékonyabbá tételére. Vásárolja meg most, és élvezze a megbízható és tartós minőséget!
4.730 Ft

Aco Self Easyline 50 Homloklap

Az Aco Self Easyline 50 Homloklap kiváló minőségű homloklap, mely tökéletesen lezárja a folyókát, és megakadályozza a víz beáramlását.  A könnyű telepítés és az egyszerű használat garantált! Vásárolja meg most, és bízzon a megbízható védelemben!
1.415 Ft