Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szigetelés

Rendezés:
A padlófűtéses fólia egy speciális szigetelőfólia, amelyet víz alatti fűtési rendszerek lefektetésére, a fűtőelemek alatt és mögött kell használni.

Az Izol Bud Takaró fólia a legkiválóbb anyagból készült. A 3 rétegű fólia tökéletesen alkalmazkodik az európai időjárási viszonyokhoz, mely ideális választás építkezési telkeken való alkalmazáshoz.

A vastagságát az alapján válasszuk ki, hogy mire szeretnénk használni az építkezés során.

Az építési fólia védelmet nyújt a padlónak felújítási munkálatok alatt, tetőmunkálatoknál és ablakfelújítás alatt egyaránt. 
Tökéletesen védi a felületet a nedvességtől.
A vastag anyaga lehetővé teszi, hogy esztrich alatt is használhassuk. 

A Geotess Geotextíliát kifejezetten a bonyolult és kihívásokkal teli építkezésekre tervezték, ahol használható utak helyi megerősítésére, vízelvezetésre, vagy védelemre.

Védő- és elválasztórétegként megakadályozza a talaj süllyedését és megcsúszását, szűrő és ágyazaterősítő, kerti és építőipari munkálatokhoz. Nem szőtt, 100% polipropilén kémiailag semleges anyagból készült. Magas élettartamú, biológiailag nem bomlik le.

300 m2/tekercs

Az IZOFLEX fólia az extrudált, dombornyomott fóliáknak nevezett vízszigetelő anyagok csoportjába tartozik, amelyeket az alapozások, a padló, a falak és a teraszok lefedésére használnak. Az IZOFLEX film minden fajtája kemény polietilénből (HDPE) készül, amelyet a talajban található összes anyaggal szembeni nagy ellenállás jellemez. A dombornyomott felületet úgy választják meg, hogy a talajnyomás ne okozza a fólia morzsolódását. A talaj oldaláról kinyitva a dombornyomás talajjal feltöltődik, és ennek köszönhetően a fóliára ható legnagyobb erők megoszlása is előnyös.

  • Szín : Fekete
  • Súly : 400g/m2
  • Szélesség : 1,0; 1,5; 2,0; 2,5; 3,0 m
  • Hosszúság : 20m-es tekercsben
A takarófóliák padlók , bútorok, berendezési tárgyak védelmére szolgálnak nedvesség, por és festékszennyeződések ellen. Vastagsága miatt „létrázható”.
A takarófóliák padlók , bútorok, berendezési tárgyak védelmére szolgálnak nedvesség, por és festékszennyeződések ellen.
A méret kiválasztásával különböző szemeteszsákok közül választhatja ki az Önnek legjobban megfelelőt.