Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Élgerinc

Rendezés:
A BASIC ROLL kúpalátét szalag a tetőgerinc szigetelését és szellőzését szolgálja, valamint a légköri viszonyok elleni védelmet.A szalag tökéletesen ellátja a szellőzés feladatát, és a speciálisan tervezett több nyílásos elrendezés véd az eső és a rovarok behatolása ellen.
Öntapadó kéményszalag a kémény, kiugró ablakfülkék és tetőablakok külső szigetelésének elkészítéséhez. A lakkozott alumíniumfelület háromdimenziós profilozást kap, ami lehetővé teszi a szalag rögzítését a tető bonyolult és nehezen hozzáférhető területein. Az egész butil ragasztóval kerül rögzítésre. Lényegesen nagyobb rugalmasság és alkalmazási könnyűség jellemzi a fodros szalagokhoz képest. A termék ellenáll a hosszútávú légköri hatásoknak, mint például az UV-sugárzás, fagy, eső, nedvesség és öregedés.
Az Izovent GEO szalag köszönhetően a speciális nyersanyagok felhasználásának kiváló védelmet biztosít a víz és a nedvesség tetősík alá való bejutása ellen, és egyúttal lehetővé teszi a levegő teljesen szabad mozgását a polietilén szövetnek köszönhetően, amely stabil és ellenáll az UV-sugárzásnak. Az oldalsó sávok lakkozott alumíniumlemezből készülnek, a széleken pluszban megerősített, felhajtott alumíniummal 0,12 mm vastagságban. A termék kivételes rugalmassága megkönnyíti a felrakást és lehetővé teszi a tetőgerinc legbonyolultabb megoldásainak megfelelő biztosítását is.
A gerincléctartó egy szögből és acél foglalatból áll. A gerincléc rögzítésére szolgál, amelyre a kúpcserepek kerülnek fel.
A vápaszegély poliuretán habból készül, egy oldalán öntapadó réteggel. A tetősík és vápa találkozásának tömítésére használják. Tökéletesen igazodik a burkolat alakjához.
Kiváló védelmet biztosít a víz és a nedvesség tetősík alá való bejutása ellen, és egyúttal lehetővé teszi a levegő teljesen szabad mozgását a polietilén szövetnek köszönhetően, amely stabil és ellenáll az UV-sugárzásnak.