Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Komplex sötétzöld gyeprács 50x50x3,9 cm
1.180 Ft
Menny.:db

Komplex sötétzöld gyeprács 50x50x3,9 cm

1.180 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

A Komplex sötétzöld gyeprács az ideális megoldás a kertek, parkok és játszóterek kiépítésére. Tartós és könnyen telepíthető, segít megőrizni a gyeptáblák formáját és stabilitását. Komplex moduláris műanyag gyeprács. Elősegíti a fű egészséges növekedését.

 • Méret: 50x50x3,9 cm
 • anyagszükséglet: 4db/m2
 • teherbírás: 210t/m2
 • raklap: 240db/raklap
Cikkszám: KG7024AGR9005

Leírás

A komplex sötétzöld gyeprácsunk tökéletes választás azoknak, akik szeretnék megőrizni a kertjük rendezettségét és esztétikus megjelenését. A gyeprács rendkívül tartós és időjárásálló, így hosszú távon is kitűnő védelmet nyújt a gyepnek. A sötétzöld szín tökéletesen illeszkedik a környezetbe, így észrevétlenül integrálódik a kertbe. Válassza a komplex sötétzöld gyeprácsot, és élvezze a gyönyörű, rendezett kertet!

A Komplex gyeprács egy moduláris műanyag rács kültérre.

 • Amely lehetővé teszi aszfaltozott felhajtók megvalósítását gyepfelülettel, nagyszerű esztétikai, funkcionális, ökológiai és gazdasági előnyökkel.
 • Sajátos szerkezetével minden időjárási körülmények között megvédi a gyepet a gépjárművek áthaladása és parkolása okozta feszültségektől, ugyanakkor elősegíti a természetes fű növekedését és gyökeresedését.
 • Az alapelv az, hogy a talaj természetes felületét a nagyon robusztus cellás szerkezetű rácsokkal élesítsük fel, amelyekben a burkolat függőleges falai alatt néhány mm-rel elterülő gyep védve van a zúzódástól.
 • Könnyen és intuitívan felszerelhető a reteszelő kampórendszernek köszönhetően, lehetővé teszi a nagy területek gyors előkészítését.
 • Zöld színben kapható.

Előnyök

 • Segítségével azonnali megszilárdítást kap a talajból, amelyet azonnal használhatnak a járművek, és amelyhez csak normál művelési gyakorlatra van szükség.
 • Ezen túlmenően a városközpontokban a füves területek kihasználásának lehetősége zöldterületek, rovarok és kisállatok természetes élőhelyeinek kialakítását teszi lehetővé.
 • A gyeprács magas nyomószilárdsági értékeket tesz lehetővé az alatta lévő talaj típusától, az aljzattól és a megfelelő vastagságoktól függően.
 • Esztétikai, funkcionális és ökológiai előnyei, amelyeket ez a burkolat kínál, intuitívak: a gyepfelület természetes módon engedi beszűrődni az esővizet a talajba, tiszteletben tartva a terület hidrogeológiai egyensúlyát. 
 • Ezen kívül nyáron nem okoz nemkívánatos hőhatásokat a tömítőfelületek túlmelegedése miatt, például az aszfaltban.
 • Fűvel borított felülete körülbelül 90%-a, és mindez hozzájárul az esővíz elvezetéséhez.

Alkalmazások

Méhsejt alakú tervezési rács, amely lehetővé teszi:

 • Hozzáférési területek autók és kerekes járművek számára, nyilvános és privát parkolóhelyek, kerékpárutak és sétaútvonalak, golfpályák és sportlétesítmények utak, pályák (pavilon, grillező stb. .), díszkertek, gyepvédelem, kopásvédelem üdülőterületek közelében és a padok alatti részen, lejtős területek tömörítése kimosódási és eróziós jelenségek ellensúlyozására, ideiglenes felületek, rögtönzött talajokon, különféle rendezvényekre (vásár, piac, színház, sátor, stb.), kivehető helyek lakókocsikhoz, utánfutókhoz, különféle tárolóhelyekhez, stb., fatörzseket körülvevő felületek, helikopter-leszállók és pályák ultrakönnyű repülőgépekhez, gyepfelület védelme az állatok (kutyák, stb.) elevensége okozta károktól. ), az őket veszélyeztető zöldtetők, lapostetők és teraszok tetőfedése a vízszigetelő réteg védelmére.

A gyepráccsal lehetőség nyílik a városi korlátok betartására, így a zöldterületek működőképessé válnak.

Lejtős felületek esetén nagyon fontos figyelembe venni a súrlódási együtthatót. Emiatt, konzervatívan nedves felületet és közepes/magas gumikopást feltételezve, a Salvaprato ERBY gyeprács használatát javasoljuk 8%-nál nagyobb lejtőkhöz.

Műszaki adatok

Működési méretek cm 50 x 50 x 3,9 óra
Db/m2 db 4
Súly/db kg/db 1,365
Teherbíró képesség t/m2 >210
Szín   zöld
Raklap méretei cm 100 x 120 x 220 
Raklap m2 m2/# 60
Raklap darabok db/# 240
Raklap súlya kg/# 336

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.