Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Ereszcsatorna

Épülő, felújításra váró házunkon előbb a fal és a tető színeit, formáját, megjelenését választjuk ki, az ereszcsatorna, mint a tető kontúrja jelenik meg. Otthonunkat hosszú távon egy jól megválasztott csapadékvíz elvezető dísszel tudjuk probléma mentesen élvezni. 

Az ereszcsatorna rendszer elsődleges célja a tetőfelületen keletkező csapadék folyamatos és akadálymentes elvezetése. Ezáltal védi a homlokzatot az ázástól és az épület alapozását a megsüllyedéstől.

A jól megválasztott csatorna évtizedekig megoldást biztosít a hibátlan vízelvezetésre.

A 20my horganyozással ellátott, 0,5mm vastag acél ereszcsatorna hosszú távú védelme a poliészter bevonatnak köszönhetően hosszú élettartamú és korrózióálló. 

A horganyrétegnek köszönhetően bármilyen vágás, karcolás automatikusan öngyógyul, mert a cinkionok újra bevonják a felületet.

A színválasztásnál igazodhatunk a homlokzat vagy a tetőburkolat színéhez. Akármilyen döntést hozunk, gondoljunk arra, hogy házunk karakterét határozzuk meg.

Az elemek pattintós, egymásba toldó csatlakozásokkal rendelkeznek, így a helyszíni forrasztás felesleges és a szereléshez is kevesebb szerszám szükséges. Az egyszerű összekapcsolás leegyszerűsíti és felgyorsítja a munkát.

Érdemes nem csak a otthonunkra, hanem garázsunkra, teraszunkra vagy melléképületeinkre is gondolni. 

Rendezés:

Komplex ereszcsatorna 333 antracit 4m

A komplex ereszcsatorna antracit színben pompázik, és 4 méter hosszú. Kiváló minőségű anyagból készült, mely tartós és ellenáll az időjárási viszontagságoknak. Ideális választás otthoni felhasználásra, hogy megóvja otthonát az esővíz okozta károktól.

Bramac, Creaton, Terrán és Tondach cseréphez illeszkedik.

14.490 Ft

Komplex ereszcsatorna 333 antracit 2m

A komplex ereszcsatorna antracit színben pompázik, hossza 2m. Kiváló minőségű anyagból készült, mely garantálja a hosszú élettartamot és a hatékony esővízelvezetést. Stílusos és kifinomult megjelenést kölcsönöz otthonának.

Bramac, Creaton, Terrán és Tondach cseréphez illeszkedik

7.450 Ft

Komplex ereszcsatorna szeglet külső Antracit 90°

A komplex ereszcsatorna szeglet külső Antracit 90° tökéletes választás az esztétikus és hatékony esővízelvezetéshez. Az antracit szín eleganciát kölcsönöz a külső térnek. Tartós anyagból készült, ami hosszú élettartamot biztosít.

Bramac, Creaton, Terrán és Tondach cseréphez illeszkedik

6.380 Ft

Komplex ereszcsatorna szeglet belső Antracit 90°

A komplex ereszcsatorna szeglet belső Antracit 90° praktikus és esztétikus megoldást nyújt ereszrendszerednek. Az antracit szín eleganciával tölti meg a helyiséget, míg a 90°-os szög tökéletes illeszkedést biztosít. Ideális választás a csapadékvíz megfelelő elvezetéséhez és a ház körüli esztétikus környezet kialakításához.

Bramac, Creaton, Terrán és Tondach cseréphez illeszkedik

6.550 Ft

Komplex ereszcsatorna véglemez 333 gumis antracit

A komplex ereszcsatorna véglemez gumis antracit színben tökéletesen illeszkedik bármely ház stílusához. Könnyen telepíthető és tartós anyagból készült, így hosszú távú védelem biztosít a ház számára. Az elegáns színválasztás és a funkcionális kialakítás minden igényt kielégít.

Bramac, Creaton, Terrán és Tondach cseréphez illeszkedik

2.250 Ft

Komplex ereszcsatorna tölcséres betorkolló 333 antracit 100

A komplex ereszcsatorna tölcséres betorkolló antracit színben elegáns megjelenést kölcsönöz otthonának. Strapabíró anyagból készült, könnyen telepíthető és hatékonyan gyűjti össze az esővizet. Tökéletes választás az esztétikus és praktikus ereszrendszerhez.

Bramac, Creaton, Terrán és Tondach cseréphez illeszkedik

3.360 Ft

Komplex ereszcsatorna összekötő 333 antracit

Az antracit színű komplex ereszcsatorna összekötő tökéletesen illeszkedik bármilyen ereszcsatorna rendszerhez. Kiváló minőségű anyagból készült, tartós és könnyen telepíthető. Használatával egyszerűen és hatékonyan csatlakoztathatja össze az ereszcsatorna elemeket.

Bramac, Creaton, Terrán és Tondach cseréphez illeszkedik

3.940 Ft

Komplex ereszcsatorna kampó hosszú 333 antracit 30x5cm

A komplex ereszcsatorna kampó hosszú antracit 30x5cm ideális választás az esővízelvezetéshez. Tartós anyagának köszönhetően hosszú élettartammal rendelkezik. Stílusos színének és formájának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a ház homlokzatához.

Bramac, Creaton, Terrán és Tondach cseréphez illeszkedik

1.790 Ft

Komplex lefolyócső 100 antracit 3m

A komplex lefolyócső antracit színben, 3 méter hosszúságban kapható. Kiváló minőségű anyagból készült, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak. Használata egyszerű és hatékonyan segít megelőzni az esővíz okozta károkat.

Bramac, Creaton, Terrán és Tondach cseréphez illeszkedik

11.410 Ft

Komplex lefolyócső 100 antracit 1m

A komplex lefolyócső antracit színben, 1 méter hosszúságban kapható. Kiváló minőségű anyagból készült, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak. Használata egyszerű és hatékonyan segít megelőzni az esővíz okozta károkat.

Bramac, Creaton, Terrán és Tondach cseréphez illeszkedik

4.170 Ft

Komplex lefolyócső könyök 100 antracit 72°

A komplex eresz lefolyócső könyök ideális választás az esztétikus és hatékony ereszrendszer kialakításához. Az antracit színű, 72°-os könyök tökéletesen illeszkedik a többi elemhez, és hosszú élettartammal rendelkezik. Rendelje meg most és tegye teljessé az otthona külső megjelenését!

Bramac, Creaton, Terrán és Tondach cseréphez illeszkedik

3.060 Ft

Komplex lefolyócső könyök 100 antracit 42°

A komplex lefolyócső könyök antracit színben készült, 42°-os szöggel. Kiváló minőségű anyagból készült, ami ellenáll a korróziónak és a környezeti hatásoknak. Ideális választás az esztétikus és funkcionális ereszrendszer kialakításához.

Bramac, Creaton, Terrán és Tondach cseréphez illeszkedik

2.790 Ft