Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Scherf palalemezke, grafit lapos, hasított szemcsés 30-70 mm 20 kg
4.690 Ft
Menny.:zsák

Scherf palalemezke, grafit lapos, hasított szemcsés 30-70 mm 20 kg

4.690 Ft
Menny.:zsák
Egységár: 234,50 Ft/kg

A Scherf palalemezke ideális választás kertekbe. A lapos, hasított szemcsés felület biztosítja a kiváló tapadást és stabil alapot a növényeknek. Mérete 30-70 mm, így könnyen kezelhető és telepíthető. Scherf Selymesen csillogó mulcsanyag - elegáns kertekhez.  Díszkavicsnak minősülő kiegészítő.

Cikkszám: sch49785
Szállítási díj: 15.000 Ft

Leírás

A Scherf palalemezke a tökéletes választás minden kerttulajdonosnak, aki szeretné a kertjét gondozott és rendezett állapotban tartani. Ez a grafit lapos, hasított szemcsés palalemezke ideális a kertekbe, mert könnyen kezelhető és rendkívül tartós. A 30-70 mm-es méretnek köszönhetően kiválóan alkalmas a kertek díszítésére, a növények köré helyezve pedig segít megőrizni a talaj nedvességét és védi a gyomnövények ellen. A Scherf palalemezke minőségi anyagból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik, és a kertedet évekig széppé varázsolja.

Alkalmazási területek

  • Felülettervezés kert- és tereprendezésben, kőágyások füvekkel és évelőkkel, mulcsanyag, házszegélyek (eresz burkolat, fröccsenés elleni védelem), terek és utak burkolóanyaga kertekben és parkokban, japánkertekben, sírkavics, virágcserép dekoráció, beltéri szökőkutak , töltőanyag rácsos és lejtős betontömbökhöz.
  • Fatárcsák, közlekedési területek kialakítása, akvarisztika, szoliter kövek a kertben, sziklakertek, gabionok töltőanyaga, kerti tó és biotóp kavics, vízfolyások, térkövezés, lapostető tömések.

Fontos utasítások

  • Figyelem: Természetes termékeink szín-, szerkezet- és méretingadozásnak vannak kitéve. 
  • Nyomtatási okokból a képek egy része nem felel meg a kő tényleges színének (lásd a mintaszolgáltatást). 
  • Előfordulhatnak hibás színek. 
  • A kőméretre vonatkozó információ a szita lyukméretére vonatkozik. 
  • A megnyúlt kövek esetében a nagyobb oldalhosszak és a kisebb kövek kis hányada szitatechnikai szempontból elkerülhetetlen. 
  • Sok fajtát "mosva" szállítanak. 
  • A csomagolás során végzett anyagmanipuláció során kopópor keletkezik, ami normális velejárója a gyártásnak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.