Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Terrán

Rendezés:

Terrán 3-as elosztó kúpcserép Danubia/Rundo/Zenit/Synus Resistor carbon

A Terrán 3-as elosztó kúpcserép a Danubia, Rundo, Zenit és Synus Resistor carbon cserépfedésű tetők kiváló kiegészítője. Terrán taréjgerinc, valamint a két élgerinc csatlakozásának lezárására alkalmas hármas elosztó kúpcserép elem.

  • max 28 db/raklap
  • 1 db/kontycsúcs

Terrán Kezdő kúpcserép Danubia/Rundo/Zenit/Synus Resistor carbon

A Terrán Kezdő kúpcserép sorozat a Danubia, Rundo, Zenit és Synus Resistor carbon modellekkel kiváló minőséget és tartósságot nyújt. A kúpcserépek könnyen telepíthetők, és ellenállnak az időjárás viszontagságainak. A Terrán kezdő kúpcserép a gerinccserepek megfelelő lezárására szolgál.

  • 52 db/raklap
  • 1 db/élgerinc
4.900,00 Ft/db

Terrán Kúpcserép Danubia/Rundo/Zenit/Synus Resistor carbon

A Terrán Kúpcserép a klasszikus stílust ötvözi a modern technológiával. A Danubia, Rundo, Zenit és Synus Resistor carbon modellek kiváló minőségű anyagból készülnek, és ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Kúpcserép az ideális tetőgerinc kialakítása érdekében.

  • 128 db/ raklap
  • 2,7 db/gerinc fm

Terrán Kúpcserép (Danubia, Synus, Rundo) Elegant tégla

Az elegáns tégla Terrán Kúpcserép (Danubia, Synus, Rundo) ideális választás az építészet szerelmeseinek. Kiváló minőségű anyagból készül, mely időtálló és ellenálló a környezeti hatásokkal szemben. Terrán Kúpcserép az ideális tetőgerinc kialakítása érdekében. Válassza a Terrán Kúpcserépet, hogy otthona különleges és stílusos legyen.

3.200 Ft

Terrán Kezdő kúpcserép (Danubia, Synus, Rundo) Elegant tégla

A Terrán Kezdő kúpcserép Elegante tégla  ideális választás a Danubia, Synus és Rundo tetőcserepekhez. Kiváló minőségű anyagokból készült, könnyen felszerelhető, és hosszú élettartammal rendelkezik. Teljes védelem a csapadékok és időjárási hatások ellen. A Terrán kezdő kúpcserép a gerinccserepek megfelelő kezdésére és lezárására szolgál.

4.200 Ft

Terrán 3-as elosztó kúpcserép (Danubia, Synus, Rundo) Elegant tégla

A Terrán 3-as elosztó kúpcserépek (Danubia, Synus, Rundo) elegáns téglával rendelkeznek, melyek tökéletesen illeszkednek bármelyik épület stílusához. A kiváló minőségű anyagokból készült cserépek ellenállnak az időjárás viszontagságainak, és hosszú élettartamot biztosítanak. Terrán taréjgerinc, valamint a két élgerinc csatlakozásának lezárására alkalmas hármas elosztó kúpcserép elem.

4.200 Ft

Terrán Kúpcserép (Danubia, Rundo, Zenit) Elegant antracit

A Terrán Kúpcserép (Danubia, Rundo, Zenit) Elegant antracit egy elegáns és időtálló tetőfedő anyag, amely tökéletesen illeszkedik a modern építészeti stílusokhoz. A magas minőségű anyagokból készült kúpcserép rendkívül tartós és ellenálló az időjárás viszontagságainak. Tökéletes választás azoknak, akik a stílus és a funkcionalitás mellett sem szeretnének kompromisszumot kötni.

Terrán Kezdő kúpcserép (Danubia, Rundo, Zenit) Elegant antracit

A Terrán Kezdő kúpcserép kollekció (Danubia, Rundo, Zenit) Elegant antracit színben megkapóan elegáns és időtálló választás, mely tökéletesen illeszkedik bármely tetőre. A minőségi anyagok és a precíz kivitelezés garantálja a tartósságot és a szép megjelenést.

Terrán 3-as elosztó kúpcserép (Danubia, Rundo, Zenit) Elegant antracit

Az elegáns antracit színű Terrán 3-as elosztó kúpcserép tökéletes választás a Danubia, Rundo és Zenit tetőcserépekhez. Praktikus és tartós anyagból készült, amely védi a tetőt a nedvességtől és az időjárási hatásoktól. Terrán taréjgerinc, valamint a két élgerinc csatlakozásának lezárására alkalmas hármas elosztó kúpcserép elem.

Terrán Kúpcserép (Danubia, Synus, Rundo) Elegant sötétbarna

A Terrán Kúpcserép kollekció elegáns sötétbarna színű darabjai (Danubia, Synus, Rundo) tökéletes választások háztetők burkolásához. Prémium minőségű anyagokból készülnek, tartósak és időtállóak. Stílusos megjelenésükkel emelik otthonod esztétikai értékét.

3.200 Ft

Terrán Kezdő kúpcserép (Danubia, Synus, Rundo) Elegant sötétbarna

A Terrán Kezdő kúpcserép elegáns sötétbarna színben elérhető a Danubia, Synus és Rundo családokban. Kiváló minőségű anyagból készült, tartós és időtálló. Ideális választás otthona tetőszerkezetének kialakításához, hozzájárulva a stílusos és modern megjelenéshez.

4.200 Ft

Terrán 3-as elosztó kúpcserép (Danubia, Synus, Rundo) Elegant sötétbarna

A Terrán 3-as elosztó kúpcserép elegáns és stílusos megjelenést biztosít otthonod számára. A Danubia, Synus és Rundo modellek sötétbarna színe kiválóan illik bármilyen házhoz. Tartós anyagból készültek, és könnyen telepíthetők. A tökéletes választás esztétikus tetőfedéshez.Terrán taréjgerinc, valamint a két élgerinc csatlakozásának lezárására alkalmas hármas elosztó kúpcserép elem.

4.200 Ft