Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Díszkavics

Rendezés:

Mulcs vörösfenyő 2-12 cm 60 liter kerti talajtakaró vöröses

Ismerje meg a Mulcs vörösfenyő 3-8 cm kerti talajtakarót, amely ideális választás kertje szépítéséhez! A termék 60 literes kiszerelésben kapható, és vöröses árnyalatával különleges hangulatot varázsol kertjébe. A termék segítségével könnyedén fedezheti be virágágyásait, cserjéit, vagy akár kerti utakat is. A vörösfenyő mulcs nemcsak esztétikus, de segít a talaj nedvességének megőrzésében és a gyomnövények elleni harcban is. Próbálja ki Ön is ezt a praktikus és dekoratív talajtakarót!
2.280 Ft
38,00 Ft/liter

Mulcs fenyő 2-5 cm 60 liter kerti talajtakaró

Fedezze fel organikus és vegyszermentes mulcs fenyőt, amely ideális kerti talajtakaróként szolgál! A 2-6 cm vastagságú mulcs fenyő védi a növényeket a kiszáradástól és a gyomnövekedéstől, miközben segíti a talaj nedvességének megtartását. Praktikus és környezetbarát választás a kertészkedés során!
1.650 Ft
27,50 Ft/liter

Mulcs luc-vörösfenyő 2-8 cm 60 liter kerti talajtakaró barnás

A kerti talajtakaró mulcs luc-vörösfenyő 2-6 cm vastagságban és 60 literes kiszerelésben kapható. A barna színű mulcs ideális választás kertekbe, virágágyásokba és egyéb zöld területekre. Segít megőrizni a talaj nedvességét, megakadályozza a gyomnövekedést és védi a növények gyökereit. A termék könnyen elterül és gyorsan lebomlik, így táplálja a talajt. A luc-vörösfenyő illata pedig kellemes hangulatot teremt a kertben. A 60 literes kiszerelés elegendő egy átlagos méretű kert számára.
2.090 Ft
34,83 Ft/liter

Scherf fugázó homok, bézs, kerekszemcsés, tűzszárított 0-1,5 mm 25 kg

A Scherf fugázó homok egy kiváló minőségű, betontömbből, természetes kőből készült bézs színű fugázó anyag, amely kerekszemcsés szerkezetének köszönhetően könnyedén felhasználható klinkerből készült járólapok és burkolatok fugázására. A tűzszárított technológia garantálja a hosszú távú tartósságot és a színváltozás elkerülését.

3.890 Ft
155,60 Ft/kg

Scherf fugázó homok, antracit, minőségi zúzalék, száraz 0-2 mm 25 kg

A Scherf fugázó homok, antracit színével és minőségi zúzalékanyagával tökéletes választás a térkövek, klinkerből készült járólapok és burkolatok tökéletes és tartós fugázásához. Könnyen felhasználható és a színe hosszú távon megmarad, így garantáltan esztétikus végeredményt nyújt.

2.690 Ft
107,60 Ft/kg

Scherf bazaltzúzalék, fekete, finom szemcsés 4-8 mm 25 kg

A Scherf bazaltzúzalék, fekete színével és finom szemcséivel ideális választás minden kerti projekthez. Kiváló minőségű anyag, melynek felhasználása garantálja a tartósságot és esztétikus megjelenést.  A Scherf bazaltzúzalékkal esztétikusan dekorálhatóak az utcák, járdák, közterek. Díszkavicsnak minősülő kiegészítő.

2.090 Ft
83,60 Ft/kg

Scherf kvarckavics, tarka, kerek szemcsés, mosott 16-32 mm 15 kg

A Scherf kvarckavics tarka színű, kerek szemcséjű és mosott felületű. Kiváló minőségű anyag, ideális a kertek díszítéséhez, járdákhoz vagy akár akváriumokhoz is. Tökéletes választás a természetes hatású környezet megteremtéséhez!

1.370 Ft
91,33 Ft/kg

Scherf kvarckavics, tarka, kerek szemcsés, mosott 32-50 mm 25 kg

A Scherf kvarckavics ideális választás, ha különleges és egyedi megjelenést szeretnél teremteni kertedben vagy az otthonodban. A tarka, kerek szemcsés kavicsok szépen mutatnak a kertben lévő növények között vagy akár a ház előtt. A mosott kivitel garantálja a tiszta és szép megjelenést.

1.990 Ft
79,60 Ft/kg

Scherf márványzúzalék, matt fehér, tört szemcsés 8-12 mm 25 kg

A Scherf márványzúzalék törött szemcséi modern megjelenést kölcsönöznek a kertnek vagy otthonnak. A matt fehér szín elegáns és stílusos. Kiváló minőségű anyag, könnyen telepíthető és használható kerti utakhoz, teraszokhoz vagy díszítőelemként.

2.990 Ft
119,60 Ft/kg

Scherf márványkavics, Carrara-fehér, kerek szemcsés 25-40 mm 15 kg

A Scherf márványkavics a tökéletes választás a kerted díszítéséhez. A Carrara-fehér szín elegáns megjelenést kölcsönöz, míg a 25-40 mm-es kerek szemcsék a letisztultságot hangsúlyozzák. Ideális választás járdákhoz, kerti ösvényekhez és virágágyásokhoz.

2.990 Ft
199,33 Ft/kg

Scherf márványkavics, Carrara-fehér, kerek szemcsés 40-60 mm 15 kg

A Scherf márványkavics a Carrara-fehér eleganciáját hozza el kertedbe vagy teraszodra. A kerek szemcsék mérete 40-60 mm, így könnyedén elhelyezhetőek és tetszetős látványt nyújtanak. Egyedülálló, természetes szépség otthonodban!

4.990 Ft
332,67 Ft/kg

Scherf palalemezke, provencelapos, hasított szemcsés 30-60 mm 20 kg

A Scherf palalemezke egy selymesen csillogó mulcsanyag, stílusos és praktikus megoldás a kerti területek díszítésére. A provencelapos felület és hasított szemcsék tökéletesen illeszkednek a természetes környezetbe, és tartós minőséget biztosítanak. Ideális választás kerti utakhoz, teraszokhoz és virágágyásokhoz.

5.890 Ft
294,50 Ft/kg