Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Szegélyek

Rendezés:

Komplex sötétzöld gyeprács 50x50x3,9 cm

A Komplex sötétzöld gyeprács az ideális megoldás a kertek, parkok és játszóterek kiépítésére. Tartós és könnyen telepíthető, segít megőrizni a gyeptáblák formáját és stabilitását. Komplex moduláris műanyag gyeprács. Elősegíti a fű egészséges növekedését.

  • Méret: 50x50x3,9 cm
  • anyagszükséglet: 4db/m2
  • teherbírás: 210t/m2
  • raklap: 240db/raklap
1.180 Ft

Nortene Greenborder gyepszegély 9m x 15 cm

A Nortene Greenborder gyepszegély ideális választás kertek, virágágyások és utak határolására. A hosszú 9 méteres és 15 cm széles kialakításának köszönhetően könnyedén telepíthető és tartós védelmet nyújt a gyepszéleknek. Hullámos kialakítású kerti gyepszegély, amivel eltudjuk határolni kertünkben a területeket.

2.820 Ft
2.820,00 Ft/db

Nortene GreenBorder gyepszegély 9m x 20 cm, zöld

A Nortene GreenBorder gyepszegély 9m x 20 cm méretben elérhető. Zöld színével harmonikusan illeszkedik kertünkbe, kertünk gyönyörű hatását fokozva. Kiváló minőségű anyagból készült, könnyen telepíthető és időtálló. A gyepszegély segít a gyep és a virágágyások szeparálásában. Hullámos kialakítású kerti gyepszegély, amivel eltudjuk határolni kertünkben a területeket.

3.805 Ft
3.805,00 Ft/db

Nortene Selfix Bordura újrahasznosított gumi ágyásszegély 13cmx5m, fekete

Praktikus és környezetbarát megoldást kínálunk a Nortene Selfix Bordurával! Az újrahasznosított gumi ágyásszegély tökéletesen körbeöleli kerti ágyásaidat. A 13cmx5m-es, fekete szegély segít megőrizni a rendet és a stílust. A kerti gumiszegély használatával eltudjuk különíteni kertünk különböző területeit.

5.390 Ft
5.390,00 Ft/db

Nortene Bamboo border természetes bambusz ágyásszegély, 1m x 35 cm

A Nortene Bamboo border egy természetes bambusz ágyásszegély, mely kiválóan illeszkedik kertedbe. 1m hosszú és 35 cm magas, könnyen telepíthető és tartós. Stílusos és praktikus megoldás a kertépítéshez.

4.690 Ft
4.690,00 Ft/db

Nortene Royal Border fém szegély 40 cm x 100 cm

A Nortene Royal Border fém szegély 40 cm x 100 cm ideális választás az ágyások határolásához. A könnyűsúlyú, mégis erős kialakításnak köszönhetően egyszerűen és gyorsan telepíthető. A szegély segít megőrizni az ágyás formáját, megakadályozva a növények szétterjedését. A tartós fém anyag garantálja a hosszú élettartamot, így éveken át élvezheted ágyásod rendezett és szép kinézetét. Extravagáns elhatároló, amivel feldobhatjuk virágágyásunkat, zöldségágyásunkat, gyepesített területünket.

6.690 Ft
6.690,00 Ft/db

Nortene BORDER COLOR műanyag ágyásszegély antracit 0,2 x 9 m

A Nortene BORDER COLOR műanyag ágyásszegély az ideális választás a kerted elrendezéséhez. Az antracit színű, 0,2 x 9 méteres mérete tökéletesen illeszkedik bármilyen kertbe, és kiemeli a virágágyásokat, növényeket vagy akár zöldségkerteket. A műanyag anyag könnyen kezelhető és strapabíró, így hosszú távú használatra tervezték. A szegély könnyen telepíthető, és kreatív lehetőségeket kínál a kerti tervezésben. Adj egy friss megjelenést kertednek ezzel a Nortene BORDER COLOR műanyag ágyásszegéllyel!

3.295 Ft

Nortene BORDER COLOR műanyag ágyásszegély szürke 0,2 x 9 m

A Nortene BORDER COLOR műanyag ágyásszegély egy stílusos és praktikus megoldás a kerted kialakításához.  A 0,2 x 9 méteres mérete lehetővé teszi, hogy bármilyen forma és méretű ágyást készíts vele. A könnyű és tartós műanyag anyagnak köszönhetően hosszú élettartamú és időjárásálló. A Nortene BORDER COLOR műanyag ágyásszegély segítségével könnyedén rendezheted és elkülönítheted a növényeket a többi területtől.

3.295 Ft

Nortene Selfix Bordura újrahasznosított gumi ágyásszegély 13cmx10m, fekete

A Nortene Selfix Bordura újrahasznosított gumi ágyásszegély ideális választás a kertépítéshez. Ez a fekete, 13cm széles és 10 méter hosszú ágyásszegély tartós és környezetbarát, hiszen újrahasznosított gumiból készült. Könnyen telepíthető, és segít meghatározni és szeparálni a különböző növények és ágyások területeit a kertben. Adj egy új megjelenést kertednek ezzel a praktikus és stílusos ágyásszegéllyel!

10.130 Ft
10.130,00 Ft/db

Nortene ETIK BORDURA újrahasznosított műanyag ágyásszegély zöld 15cmx10m

A Nortene ETIK BORDURA újrahasznosított műanyag ágyásszegély egy környezetbarát megoldást kínál a kertek szépítésére. Az  15cmx10m-es zöld szegély könnyen telepíthető és tartós, így hosszú ideig megőrzi esztétikus külsejét. Az újrahasznosított műanyag anyagból készült termék nem csak környezetbarát, de ellenáll az időjárás viszontagságainak és a korrodáló hatásoknak. Használja a Nortene ETIK BORDURA szegélyt, hogy kertje szép és rendezett legyen.

9.950 Ft
9.950,00 Ft/db

Nortene BORDER FLEXI 45 mm műanyag ágyásszegély, gyepszegély

A Nortene BORDER FLEXI 45 mm műanyag ágyásszegély ideális választás a gyep és az ágyások határolásához. A rugalmas műanyag anyag könnyen formázható és alkalmazkodik a kívánt formához. A 45 mm-es magasság biztosítja a gyep és az ágyások elkülönítését, megakadályozva a gyep túlnövekedését az ágyásba és a gyomok terjedését. A BORDER FLEXI gyepszegély tökéletesen illeszkedik a kert összképébe, egyidejűleg praktikus és esztétikus megoldást nyújtva.

740 Ft
740,00 Ft/db

Nortene BORDER FLEXI 78 mm műanyag ágyásszegély, gyepszegély

A Nortene BORDER FLEXI 78 mm műanyag ágyásszegélyt ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék rendezett és ápolt kertüket. Ez a gyepszegély könnyen beszerelhető és rugalmas, így bármilyen kerti forma könnyedén elkészíthető vele. A 78 mm-es magassága lehetővé teszi a talajvíz hatékony szabályozását és a növények védett környezetben való növekedését. Kiváló minőségű műanyagból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik és ellenáll az időjárási viszontagságoknak. Tegye szebbé kertjét a Nortene BORDER FLEXI ágyásszegéllyel!
1.148 Ft
1.148,00 Ft/db